Tervetuloa!

 

Jo pitkään olen tuntenut sisimmässäni, että minun on tehtävä juuri sitä, mikä tuntuu oikealta tässä hetkessä. Olen miettinyt, pohtinut, suunnitellut, pyytänyt apua. Olen kuvaillut itselleni omaa unelmaelämääni, kirjannut ylös miltä unelmapäiväni näyttäisi. Haaveissani käyttäisin päiväni luovaan työhön, kirjoittaisin ja maalaisin kauniissa ympäristössä. Olisin aidosti, juuri sitä mitä itse olen. Näin kokisin elämäni tasapainoisempana, kevyempänä ja tarkoituksenmukaisempana kuin nyt. Sillä tällä hetkellä, viime kuukausina, olen kokenut valtavaa turhautumista siitä, etten tee juuri sitä, mikä sisimmässäni tuntuu oikealta.

Lokakuisen retriitin jälkeen havahduin omaan todellisuuteeni; mikään ei estä minua elämästä unelmaani tässä ja nyt. Voin tässäkin hetkessä elää omaa unelmaelämääni ja keskittyä juuri niihin asioihin, jotka tuovat minulle iloa ja tuntuvat oikeilta.

Näin Adventures of Love & Light lähti rakentumaan. Pienistä palasista, sain rakennettua omanlaiseni kanavan jakaa sitä, mitä koen elämässäni ja arjessani.

Suurella ilolla toivotan sinut tervetulleeksi lukemaan ajatuksiani elämästä ja seuraamaan matkaani kohti unelmaelämääni. Tule mukaani valon ja rakkauden mielettömälle seikkailulle!

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: