Jokainen aamu valitsen rauhan

Herään ja tunnen kiireen juoksevan selkärankaani pitkin, lihasteni jännittyvän ja mieleni jo suunnittelevan päivän jokaista hetkeä. Vatsaani kipristää miettiessäni mitä kaikkea tänään on tehtävä. Olisi helppoa pudota mielen syövereihin, olisi helppo elää kiirettä. Sen sijaan istun alas ja hengitän. Hengitän syvään, kunnes tunnen vahvan luottamuksen selkärangassani. Hengitän, kunnes hartiani putoavat alas ja lihakseni rentoutuvat. Kuvittelen kuinka kaikki huoli, stressi ja kiire vain valuu ulos minusta. Hengitän syvään, kunnes vatsani rauhoittuu. Istun ja hengitän, kunnes löydän rauhan itsestäni.

Tässä autuaassa rauhassa minun ei tarvitse tehdä tai olla mitään, mitä en ole. Minulla on kaikki mitä tarvitsen, minulla on kaikki aika maailmassa, olen vapaa olemaan oma itseni, ilman kiirettä tai vaateita. Tämä syvä rauhan tunne tuo luottamuksen, luottamuksen elämään ja ymmärryksen siitä, että kaikki on juuri niin kuin pitääkin.

Olen läsnä tässä hetkessä, tunnen kehoni aina jalkapohjista päälaelle, tunne jokaisen soluni. Olen läsnä, hengitykseni virtaa vapaasti ja mieleni hiljenee. Tässä hetkessä ei ole vaateita tai odotuksia, tämä hetki on täydellinen juuri sellaisenaan. Elän tätä syvää rauhaa, ja tästä rauhasta käsin näen itseni ja maailman juuri sellaisina kuin ne ovat. Voin toimia rauhasta käsin, omia todellisia tarpeitani kuunnellen. Voin toimia tavalla, joka luo minulle hyvän ja rakkaudentäyteisen olon. Tässä hetkessä voin toimia puhtaasta rakkaudesta käsin ja levittää hyvää oloa kaikkialle ympärilleni.

Jokainen aamu valitsen rauhan. Istun ja hengitän, kunnes minusta poistuu viimeinenkin jännitys ja vaatimus. Istun ja hengitän, kunnes koen kokonaisvaltaisen rauhan itsessäni ja ympärilläni. Tässä tilassa ja hetkessä, ymmärrän, että tänäänkin kaikki on mahdollista – kunhan päästän irti odotuksistani ja annan elämälle tilaa näyttäytyä täydessä voimassaan.

Päästämällä irti mielen vaateista löydän rauhan. Päästämällä irti, aloitan päiväni puhtaalta pohjalta ja omana itsenäni. Aloitan päiväni mahdollisuuksia täynnä ja luottamuksen saattelemana. Hengitys vie minut rauhaan, ja rauhassa on tämä hetki, joka on kaikki mitä minulla on ja mitä tarvitsen.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s