Aloita aamusi lempeästi: hengitys kuljettaa sinut kiireestä rauhaan

Aloita aamusi rauhasta hengitys kuljettaa sinut kiireesta rauhaan

Herään ja tunnen kiireen juoksevan selkärankaani pitkin, lihasteni jännittyvän ja mieleni jo suunnittelevan päivän jokaista hetkeä. Vatsaani kipristää miettiessäni mitä kaikkea tänään on tehtävä. Olisi helppoa pudota mielen syövereihin, olisi helppo elää kiireessä ja stressissä.

Meidän ei kuitenkaan tarvitse, voimme valita toisen polun, voimme jokainen aamu valita astua päivään rauhasta käsin.

Miten?

Istu alas ja hengitä. Hengitä syvään, kunnes tunnet vahvan luottamuksen selkärangassasi. Hengitä, kunnes hartiat putoavat alas ja lihaksesi rentoutuvat. Kuvittele, kuinka kaikki huoli, stressi ja kiire valuu sinusta ulos. Hengitä syvään, kunnes vatsasi rauhoittuu. Istu ja hengitä, kunnes löydät rauhan itsestäsi.

Rauhassa sinun ei tarvitse tehdä tai olla mitään, mitä et ole. Sinulla on kaikki mitä tarvitset, sinulla on kaikki aika maailmassa, olet vapaa olemaan oma itsesi, ilman kiirettä ja vailla vaateita.

Syvä rauhan tunne tuo luottamuksen, luottamuksen elämään ja ymmärryksen siitä, että kaikki on juuri niin kuin pitääkin.

Ole läsnä tässä hetkessä, tunne kehosi aina jalkapohjista päälaelle, tunne jokainen solusi. Olet läsnä, hengityksesi virtaa vapaasti ja mielesi hiljenee.

Tässä hetkessä ei ole vaateita tai odotuksia, tämä hetki on täydellinen juuri sellaisenaan.

Elä tätä syvää rauhaa, löydä tuo turvallinen ja rauhallinen tila itsestäsi, niin näet itsesi ja maailman juuri sellaisina kuin ne ovat. Voit toimia rauhasta käsin, omia todellisia tarpeitasi kuunnellen. Voit toimia tavalla, joka tuo sinulle hyvän ja rakkaudentäyteisen olon. Tässä hetkessä voit toimia puhtaasta rakkaudesta käsin ja levittää hyvää oloa kaikkialle ympärillesi.

Minä valitsen jokainen aamu rauhan. Istun ja hengitän, kunnes minusta poistuu viimeinenkin jännitys ja vaatimus. Istun ja hengitän, kunnes koen kokonaisvaltaisen rauhan itsessäni ja ympärilläni. Tässä tilassa ja hetkessä, ymmärrän, että tänäänkin kaikki on mahdollista – kunhan päästän irti odotuksistani ja annan elämälle tilaa näyttäytyä täydessä voimassaan.

Päästämällä irti mielen vaatimuksista löydämme rauhan. Päästämällä irti voimme aloittaa päivämme puhtaalta pohjalta ja omana itsenämme. Aloittaa päivä mahdollisuuskia täynnä ja luottamuksen saattelemana.

Hengitys kuljetaa rauhaan, ja rauhassa on tämä hetki, joka on kaikki mitä on ja kaikki mitä tarvitsemme.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: