Rakas kehoni, ilman sinua minä en olisi tässä

Rakas kehoni, olet kulkenut mukanani koko elinikäni, olemme yhdessä kulkeneet tässä maailmassa vuodesta toiseen. Niin kuin minäkin, sinä olet kasvanut ja kehittynyt vuosien vieriessä. Olet luopunut vanhasta ja kuolleesta, olet luonut uutta ja jatkuvasti sopeutunut uusiin tilanteisiin. Olemme aina yhdessä tässä maailmassa, olet minun tärkein kumppanini ja vahvin opettajani. Kiitos rakas kehoni, kiitos, että saan kulkea tämän matkan kanssasi.

Tiedän, että olen kohdellut sinua kaltoin. Olen inhonnut sinua, olen piilotellut sinua ja ollut sinulle ilkeä. En ole halunnut olla kanssasi, joten aikoinaan olen kokonaan sinut hylännyt. Kaikesta tästä huolimatta, et koskaan ole tehnyt minulle mitään pahaa tai jättänyt minua. Päinvastoin, olet aina läsnä minulle. Olet maaginen kone, joka jatkuvasti tekee parhaansa voidakseen hyvin ja ollakseen tasapainossa. Jokainen hetki työskentelet sen eteen, että olemme elossa.

Minä en osaa kuunnella sinua. Hiljalleen olen ymmärtänyt, kuinka huonosti sinua todella kohtelen. En ravitse sinua tavalla, joka tukisi ja auttaisi sinua tehtävässäsi. Sivuutan kokonaan viestisi, en kuuntele, kun yrität jotakin minulle kertoa. Jatkan vain, teen ja suoritan, menen ja elän, kulkien vahvasti mielessäni, huomaamatta, että kokonaisuuteni kärsii. Välillä pakotat minut pysähtymään, olen tällöin sinulle hyvin vihainen. Vihainen siitä, ettet toimi niin kuin sinun kuuluisi.

Todellisuudessa toimit juuri niin kuin sinun kuuluu, pyrit pitämään yllä tasapainoa ja elinvoimaa. Olet mahdottoman viisas, jatkuvasti reagoiden ympäristöösi ja heijastaen ulos sitä, mitä koen sisälläni. Olet kuin kartta, sinussa minä voin todella nähdä itseni ja elämäni, jos vain pysähdyn katsomaan totuutta silmiin. Sillä sinä rakas kehoni, olet elävä heijastus sisäisestä maailmastani, rehellinen ja suurin tuki mitä minulla koskaan voi olla.

Mitä minä itse en pysty käsittelemään sinä otat itseesi, sinuun minä voin turruttaa niin suruni kuin ilonikin. Sinä voit varastoida kaiken mitä minä en halua kohdata ja näin kuljemme epätasapainossa kohti tasapainoa. Nyt tiedän, että jollen kuuntele sinua ja itseäni, tulet jonain päivänä oireilemaan hyvin vahvasti. Tulet näyttämään minulle kaiken sen mitä en ole suostunut kohtaamaan, tulet olemaan heikko ja sairas ellen pysty olemaan kanssasi rehellinen, jollen pysty olemaan itselleni rehellinen.

Rakas kehoni, olen pahoillani siitä, kuinka huonosti olen sinua kohdellut, kuinka olen laiminlyönyt ja inhonnut sinua. En vieläkään oikein osaa kuunnella viestejäsi, mutta toivon, että olet kärsivällinen kun harjoittelen, harjoittelen olemaan todella läsnä sinussa ja kuulemaan sekä ymmärtämään kaiken mitä viestit. En enää halua elää sinusta erossa, vaan haluaan elää kanssasi yhdessä – kunnioittaen ja arvostaen upeuttasi.

Kiitos kehoni, että kuljet kanssani. Olen hyvin kiitollinen sinusta ja yhdessäolostamme. Rakastan sinua aivan valtavasti ja tästä lähtien pyrin kunnioittamaan ja kuuntelemaan sinua jokaisena hetkenä. Kiitos rakas kehoni, ilman sinua, minä en olisi tässä.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s