Rakkaudentäyteistä joulua!

Lumihiutaleet putoavat hiljalleen kohti maata, peittäen sen hohkavaan vaippaan, tuoden hiljaisuuden muuten niin kiireiseen maailmaan. Katselen taivaalta putoavia valkeita tähtiä, niiden tanssia tuulessa ja pehmeää laskeutumista halki maailman. Tunnen kylmän ihollani, raikkaan ilman, joka täyttää keuhkoni. Jossakin nousee aurinko, mutta täällä on vielä pimeää.

Hiljalleen valot syttyvät vastapäisissä taloissa, kaikki heräävät erityiseen aamuun. Jouluaamuun, ilman täyttää riisipuuron tuoksu ja iloinen odotus. Niin aikuiset kuin lapsetkin tuntevat tämän odotuksen, se elää salaa meissä kaikissa, se on osa joulun taikaa.

Katselen kimaltelevia lumihiutaleita, jotka loistavat timanttien lailla valaisten aamumme. Ne kantavat mukanaan hiljaisuuden ja rauhan, lempeästi koskettaen kaikkea ympärillään kauneudellaan. Leijailen lumihiutaleiden kanssa, tanssin heidän mukanaan ja uppoudun tähän hiljaiseen rauhaan, jonka rikkoo ainoastaan jalkojen alla narskuva lumi. Kaupunki heräilee vielä tähän maagiseen päivään, joka on täynnä rakkautta ja iloa. Kiirekin alkaa pudota pois, kun maailma rytmittyy aaton juhlintaa varten.

Katselen tanssivia lumihiutaleita ja yhdyn heidän tanssiinsa. Iloitsen elämästä ja kaikesta upeasta mitä se tarjoaa. Lähetän rakkautta kaikille ympärilläni, kaikelle, koko maailmalle. Sillä sitä joulu on minulle, rakkauden juhla, hetki olla läsnä rakkaillemme, juhlistaa yhdessäoloa ja olla yhtä, vaikka olisimme erillämme.

Lumihiutaleiden lailla annan rakkauteni laskeutua kaiken päälle, peittäen maailman hohtavaan rakkauden peittoon, joka tuo lämpöä ja turvaa kaikille, joita se koskettaa. Yhdy kanssani lumihiutaleiden tanssiin, yhdessä voimme levittää enemmän rakkautta maailmaan. Luoda maailman, joka elää pyyteettömässä rakkaudessa, jossa jokainen teko lähtee sydämestä ja jokainen kosketus luo iloa.

Taianomaista ja rakkaudentäyteistä joulua!

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: