Kiitos 2017!

Joulu on jo ohitse ja nämä muutamat päivät ennen vuodenvaihdetta tuntuvat ikuisuudelta, pysähtyneiltä, odottavilta. Kuin koko maailma pyytäisi meitä pysähtymään, katsomaan taakse. Käymään läpi menneen vuoden ja päästämään irti kaikesta mikä meitä ei enää tue ja ottamaan mukaamme kaiken, mikä tukee meitä uuden ajan äärellä.

Vuosi 2017 alkoi minulle hyvin lempeässä ja rakastavassa ympäristössä. Istuin Helsingissä, hotellin pihalla katselemassa loistokkaita ilotulitteita henkilön kanssa, jonka olin vasta tavannut, josta vuoden aikana tulisi minulle hyvin rakas ja tärkeä ihminen. Hän on kuin aurinko, joka valaisee pimeimmätkin nurkat ja muistuttaa elämän kauneudesta niinäkin hetkinä, joina sitä en tahdo nähdä. Olen hyvin kiitollinen tästä valosta, joka astui elämääni vuosi sitten.

Vuoden aikana on tapahtunut paljon, ei asioita, joita voi fyysisesti nähdä, mutta asioita sisälläni. Kuin olisin vuoden aikana puhdistunut ja uudelleenrakennettu. Olen vielä sama vanha minä, mutta olen myös paljon uutta, olen enemmän ja puhtaammin oma itseni. Löysin juureni, minuuteni, itseni. Ja näiden juurien varaan voin alkaa rakentaa omannäköistä elämääni. Elämää, jossa pystyn, voin ja saan tehdä juuri niitä asioita, jotka tuntuvat minulle oikeilta. Pystyn toteuttamaan itseäni aivan eri lailla kuin vielä vuosi sitten.

2017 on ollut puhdistuksen vuosi. Olen käynyt läpi vanhoja haavoja, menneitä unelmia, seissyt hölmistyneenä kyseenalaistaen niin itseäni, elämääni kuin suuntaanikin. Tämä on ollut henkisesti raskas prosessi, mutta myös hyvin tärkeä ja antoisa polku kulkea. Vuoden aikana olen saanut tavata upeita henkilöitä, jotka tukevat minua matkallani. Olen löytänyt kannustavan ryhmän ympärilleni, joka on minulle hyvin rakas. Iloitsen kaikista näistä kohtaamisista ja löydöksistä. Kiitän sinua, joka olet astunut elämääni ja omalla upeudellasi levität voimaa ja rakkautta kaikkialle ympärillesi.

Nämä ihmiset ovat myös opettaneet ja näyttäneet minulle vastaanottavuuden lahjan. Huomaan kuinka olen vahvempi salliessani muiden avun, otan vastaan heidän rakkautensa, tukensa ja valovoimaisuutensa. Uskon, että olemme kaikki vahvempia, kun osaamme vapaasti ottaa vastaan ja antaa. Voimaannumme toisistamme.

2017 on ollut opettavainen vuosi. Vuosi jolloin olen todella ymmärtänyt, kuinka suuri vaikutus itselläni ja omilla ajatuksillani on elämääni. Kuinka sydäntäni seuraamalla ja luottamalla voin luoda itselleni sellaisen elämän, jossa minun on hyvä olla. 2017 on ollut kasvun vuosi ja uskon ja toivon, että tämä kasvu tulee jatkumaan vielä ensikin vuonna.

Vuosi 2018 tuntuu silti ensisijaisesti tekojen vuodelta, ajalta jolloin on astuttava esiin ja todella luotava ne asiat, jotka tuntuvat omilta. Oma vuoteni tulee alkamaan hyvästeillä; Kiitän Tukholmaa kaikesta mitä se on minulle antanut ja jatkan matkaani kauniiseen Lundiin. Odotan mielenkiinnolla, jännityksen ja innostuksen sekaisin tuntein mitä uusi kaupunki ja uusi vuosi tuovat tullessaan. Vielä on hetki aikaa tähän muutokseen, ja nyt olen tässä. Tässä hetkessä, tämän hetkisessä kodissani, vielä vuodessa 2017.

Haluan kiittää vuotta 2017, kaikkia teitä upeita henkilöitä, jotka olen saanut kohdata, jotka ovat seisseet tukenani tämän vuoden aikana. Haluan kiittää sinua, siitä että olet tässä ja luet tekstejäni. Kiitos teille kaikille, kiitos 2017, kiitos kasvuvuosi. Tervetuloa uusi vuosi 2018, odotan sinua innolla!

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: