Hyvää uutta vuotta & loistavaa uutta päivää!

Herään uuteen päivään, uuteen viikkoon, tammikuuhun, uuteen vuoteen. Pimeys alkaa hiljalleen hellittää, siirrymme kevättä kohti, uutta aikaa kohden. Katselin keskiyöllä rakettien loistetta, kuuntelin ihmisten iloa ja hurrausta uudelle vuodelle. Hymyilin, kiitollisena siitä mitä on ollut, kiitollisena tästä hetkestä ja tulevasta. Vuodenvaihde muistutti minua siitä, että jokainen aamu herään uuteen päivään ja jokainen ilta minun pitäisi juhlistaa mennyttä päivää.

Otan itsestäänselvyytenä sen, että herään vielä huomiseen. Elän huoletta, antaen päivien lipua ohitseni, ajatellen että huomenna voin tehdä eri lailla, muuttua, parantaa tapani. Huomenna voin olla parempi ihminen, ehdin vielä huomenna. Voin nähdä sinut jonakin toisena päivänä, meillä on vielä aikaa. Mitä jos en voikaan, mitä jos huomista ei tulisikaan ja aikaa ei olisikaan?

Olen viime päivinä hiljaa mielessäni käynyt läpi mennyttä vuotta, vain huomatakseni, että muistan siitä hyvin vähän. Kuvat vievät minut takaisin vuoden eri tapahtumiin, mutta nämä tuntuvat hyvin kaukaisilta. Kuin olisin päättänyt olla näkemättä kuinka täyttä ja upeaa elämäni on ollut etsiessäni jotakin muuta, jotakin parempaa, jotakin täydempää. Kuin olisin unohtanut pysähtyä oman elämäni tapahtumiin, antanut niiden karata sormieni välistä. Keskittyen niin tarmokkaasti tulevaan, jonkin toisenlaisen elämän etsimiseen, että unohdin nykyisen elämäni. Unohdin arkeni. Unohdin kauneuden jokaisessa hetkessä ja halusin ainoastaan nähdä kaunista kauniissa hetkissä. Tai tulevassa, josta minulla ei ole takuita. Istun ja odotan jotakin edessäpäin ja annan tämän päivän valua pois.

Jatkossa, tänä uutena vuotena, haluan juhlistaa jokaista päivää ja jokainen aamu herätä maagiseen uuteen. Haluan elää niin huonot kuin hyvätkin hetket, haluan todella tuntea ja kokea kaiken elämässäni. Jokainen hetkemme on arvokas ja jokainen päivä on mahdollisuuksia täynnä. Jokainen aamu noustessani uuteen päivään voin kysyä itseltäni, miten voin, mitä pystyn tällä voinnilla ja energiatasolla tekemään. Mitä minä haluan tälle päivälle antaa? Millaisen päivän haluan itselleni luoda? Illalla sanoessani hyvää yötä maailmalle voin kiittää päivästä, katsoa mitä päivälle annoin, mitä hyvää loin tähän maailmaan tänään ja olla kiitollinen kaikesta mitä tänäänkin olen saanut kokea. Jokainen ilta voin juhlistaa kaikkea päivän aikana kokemaani.

Toivon, että tämän vuoden aikana opin arvostamaan kaikkea elämässäni, niitäkin hetkiä, jotka tuntuvat vaikeilta. Toivon, että näen kaiken kauneuden ympärilläni jokainen hetki, enkä anna sen lipua ohitse. Toivon, että näen jokaisen päivän arvokkaana, upeana lahjana. Toivon, että tänä vuonna löydän itsestäni sen unelman, jota etsin. Näitä asioita minä toivon tältä vuodelta, jokaiselle päivälle.

Kiitos tästä kauniista aamusta, uudesta päivästä ja näistä oivalluksista. Kiitos kaikesta mitä saan kokea.

Toivotan sinulle rakkaudentäyteistä uutta vuotta 2018. Toivottavasti vuotesi on täynnä iloa, valoa, uusia oivalluksia ja loputtomia seikkailuja. Toivottavasti jokainen päiväsi on uusi seikkailu.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s