Elämääni ilmestyy juuri sitä, mitä tarvitsen

Mietin niitä asioita, joita vedän puoleeni. Kuinka vahvasti elämääni aina ilmestyy juuri sitä, mitä tarvitsen. Ihailen ja ihmettelen tätä tapahtumien ketjua, joka vie minua aina vain eteenpäin. Ihmettelen mitä tämä vuosi tuo tullessaan, mitä minä vedän tällä hetkellä puoleeni?

Näen unelmani hyvin selkeästi edessäni, nyt näen myös askeleita, joita voin ottaa päästäkseni eteenpäin. Pitkään tuntui, että olen loukussa, jumissa yhdessä paikassa. Tuntui, että minun oli odotettava, pysähdyttävä, ettei mikään mitä yritin onnistunut. Tämä pysähdys oli tarpeellinen, sillä se pisti minut todella miettimään, kuka olen, mitä minulla on ja mitä haluan. Pysähdyin tutkimaan itseäni ja löysin paljon muuta, löysin itseni lisäksi unelmia, tavoitteita, asioita joista pidin kiinni, vaikka voisin jo päästää irti. Pysähtyminen vaati minua sukeltamaan nykyhetkeen, menneeseen, kaikkeen mikä vaikuttaa minuun. Todella tarkastelemaan missä olen.

Pysähtyminen itseni äärelle antoi minulle mahdollisuuden päästää irti kaikesta mikä ei enää minua tukenut. Näin selkeämmin itseni, kuinka olen seissyt itseni tiellä, ajatellen, ettei mitään muuta ole. Pysähtyminen on puhdistautumista. Kuorin ylimääräisen kerroksen itsestäni pois, jonka jälkeen näin uusia polkuja, uusia mahdollisuuksia, näin askeleita joita seurata, jotka ennen olivat olleet minulle näkymättömiä. Kuin joku olisi poistanut siteen silmiltäni.

Yhtäkkiä eteeni ilmaantui juuri niitä asioita ja henkilöitä, joita tarvitsin. Minulle tarjottiin apua, mahdollisuus muuttaa, uusi koti, uusia ystäviä. Kaikki tapahtumia, jotka tuntuvat vievän minua vahvemmin kohti unelmiani. Eteeni ilmestyi askeleita, joista en ollut osannut haaveillakaan, mutta jotka tuntuvat täysin luonnollisilta.

Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea jokainen uusi askel tuo elämääni, tähän uuteen vuoteen, tekojen vuoteen. Ihmettelen mitä kaikkea uusi kaupunki tulee minulle tarjoamaan, mitä uusia syvyyksiä löydän itsestäni veda taiteen ja kehotyöskentelyn avulla, mitä uusi yliopisto tuo tullessaan ja mitä kaikkea pääsen kokemaan kaikkien upeiden henkilöiden kanssa, jotka ympärilläni ovat.

Kuin vetäisimme puoleemme juuri sitä, mitä kulloinkin tarvitsemme. Aivan kuin välillä pysähtyisimme johonkin vaiheeseen pidemmäksi aikaa, koska se on jotakin mitä tarvitsemme. Mitä enemmän teemme niitä asioita, jotka ovat meille tarkoitettu, sitä enemmän vedämme puoleemme niitä asioita, joita tarvitsemme.

Jos jokin asia tuntuu huonolta, päästä siitä irti. Jos elämä tuntuu pysähtyneeltä, pysähdy sen kanssa, sukella itseesi ja tutki mitä hiljaisuus nostaa esille. Jos uusia mahdollisuuksia ilmaantuu eteesi, tartu niihin, elä rohkeasti omaa unelmaasi. Tee niitä asioita, jotka tuntuvat oikeilta, juuri tässä hetkessä.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s