rakasta itsesi puhki valmennus

Ilo

Ilo kuplii sisälläni, se valtaa koko olemukseni, tekee askeleestani kevyen ja tunnen elämävoiman tanssahtelevan sisälläni. Hymy kareilee huulillani ja koko maailmankaikkeus paistattelee ikuisessa auringonpaisteessa. Oloni on kevyt, mutta voimakas. Ilolla ja inspiraatiolla, joka virtaa sisälläni pystyn mihin vain, kaikki ovet ympärilläni aukeavat ja mahdollisuuksien maailma on minulle avoinna. Haluaisin jakaa tämän ilon koko maailmalle, kailottaa jokaiselle vastaantulijalle, että mahdollisuuksien aika on tässä ja nyt, hukuttaa kaikki läheiseni näihin iloin pisaroihin, jotka koen.

En kuitenkaan tätä tee. Huomaan kuinka jakaessani iloa kohtaan välinpitämättömyyttä, kateutta ja turhautumista. Tunnen kuinka silmiä pyöritellen moni ei usko omiin tai minun mahdollisuuksiin. He eivät sano tätä ääneen, he onnittelevat, toivottavat onnea ja menestystä ja kääntyvät takaisin oman elämänsä murheisiin. Ojennan heille palasen omasta ilostani, haluten levittää tätä upeaa tunnetta, mutta he työntävät sen pois. Yksi henkilö ottaa aidosti tämän ilon ja inspiraation vastaan. Tunnen kuinka tällöin ilo vain kasvaa, leviää ja moninkertaistuu. Myös tälle toiselle avautuu uusi mahdollisuuksien maailma, kun hän ottaa osaa omaani. Yhdessä edessämme seisoo iloa pursuava maailma, jossa jokainen askel tuo meille entistä enemmän iloa, voimaa ja inspiraatiota. Nautin tästä tunteesta, yhdessä nautimme täysin rinnoin tästä kokemuksesta, sillä tiedämme, että aikanaan tunne myös haalistuu pois. Niin kuin tunteet aina, myös ilo on vain hetkellinen kokemus.

Olisin halunnut jakaa tämä kokemuksen koko maailman kanssa, mutta opin piilottamaan sen. Liika onni ei ole hyväksyttävää siinä harmaassa massassa, jossa kuljen. Sitä katsotaan pahalla, koska se herättää ei toivottuja tunteita. Iloon reagoidaan ärtymyksellä, kun taas huonoin uutisiin reagoidaan helposti helpotuksella – voimme auttaa ja olla hyödyksi toiselle, kun hänellä on jokin huonosti. Toisen iloa emme kuitenkaan osaa ottaa vastaan, emme koe ansaitsevamme sitä. Koemme tämän ilon jopa niin tukalana itsessämme, että pyrimme himmentämään toisen iloa. Kannustuksen sanat jäävät kurkkuumme ja suustamme pääsee mekaaninen onnittelu, jonka jälkeen alamme kyseenalaistamaan ja epäilemään toisen iloa ja inspiraatiota. Emme kannusta heitä eteenpäin, vaan asetamme heille epäileviä kysymyksiä.

Opin piilottamaan onneni, koska näin saan siitä eniten irti, eikä kukaan pääse himmentämään sitä. Toimin vastoin vaistojani ja pyrin hymyilemään hieman vähemmän, sillä en halua kohdata niitä epäilyksiä, joita iloni herättää muissa.

Oma tapani reagoida saa minut surulliseksi. Sillä mikään ei tuota enemmän iloa, kuin ilon jakaminen ja sen leviäminen. On kaunista katseltavaa, kun yhdestä ilosta tulee monta, kuinka yksi mahdollisuus kasvaa kokonaiseksi mahdollisuuksien maailmaksi. Ihmettelen, miten maailmastamme on tullut niin synkkä, ettemme osaa aidosti iloita toisen puolesta tai vapaasti jakaa iloamme.

Hymy kareilee huulillani, inspiraatio virtaa suonissani. Askeleeni on kevyt, niin kevyt, että voisin tanssia läpi elämän. Luottamus maailmankaikkeuteen on vahvimmillaan ja tunnen rakkauden jokaisessa solussani. Kuplin ilosta. Ota sinäkin osa tästä valloittavasta tunteesta. Anna ilon ja keveyden levitä, anna itsellesi tilaa olla onnellinen. Anna itsellesi tilaa olla inspiroitunut. Tunne kuinka voimakkaasti inspiraatio kihelmöi sinussa, kuuntele sitä, seuraa sitä. Pieneksi hetkeksi, vaienna kaikki muu ja ole onnen, ilon, inspiraation ja voiman ruumiillistuma. Näe mahdollisuuksien maailma edessäsi ja sukella siihen. Ota tämä ilo ja onni vastaan, jaa sitä, anna sen kasvaa ja levitä vapaasti kaikkialle ympärillesi.

Kiittäen ja iloiten,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s