Rakas ystäväni

Hei ystäväni, tapasimme vasta äsken ja silti tuntuu kuin olisin tuntenut sinut jo vuosisatoja. Jokin sinussa muistuttaa minua kodista ja kaikki muurini murenevat maan tasalle ollessani kanssasi. Kuin sinä todella näkisit minut, etkä heijastuksia itsestäsi. Kuin minä todella näkisin sinut, upeutesi, kauneutesi, valovoimaisuutesi jokaisessa hetkessä. Kenties heijastamme toinen toisiamme, kenties tuomme kaiken kauniin esiin toisissamme. Olen mahdottoman kiitollinen siitä, että olen saanut tavata sinut, että saan jakaa maailman kanssasi.

Kun et ole täällä huomaan, kuinka kaipaan läsnäoloasi. Kaipaan arkisia kohtaamisiamme, kaipaan korkealentoisia keskustelujamme. Mietin miten voit, miten jaksat. Haluaisin kertoa sinulle, kuinka ainutlaatuinen olet, kuinka eriskummallinen olet tässä maailmassa. Erityinen sädehtivä valon lapsi, toivon ettei mikään koskaan tule sammuttamaan valoasi. Haluaisin kertoa sinulle, kuinka kaipaan keskustelujamme, kuinka silmiesi loisteessa tunnistan elämänjanon ja ainaisen ihmetyksen. Haluaisin kertoa, kuinka tunnistan suuren sydämesi, sen kaipuun rakkauteen ja eheyteen. Kaipuun parempaan maailmaan.

Ylpeänä seuraan sinua, onnistumisiasi, vakaata oman polkusi kulkua. Haluaisin kertoa sinulle, että olen tässä vierelläsi, tukenasi milloin ikinä tukea kaipaat. Haluaisin kertoa sinulle, kuinka samanlaiset unelmamme ovat ja kuinka iloitsen siitä, että todella näet maailman ja myös elät täydesti tässä maailmassa, levittäen valoa ja rakkautta jokaisella hengenvedollasi.

Haluaisin kertoa, kuinka tunnistan silmistäsi paistavan hetkittäisen epätoivon, sen valtavan tuskan, jota kannat koko kehossasi maailman puolesta. Kuinka helpotat muiden oloa pelkällä olemassaolollasi ja kuinka löydät iloa ja kauneutta tämän valtavan tuskankin keskellä. Haluaisin kertoa, että tunnistan sinut. Minä näen sinut, juuri sellaisena kuin olet. Olet mahdottoman kaunis ja koko maailmankaikkeus iloitsee olemassaolostasi. Tiedäthän tämän?

Näen katseestasi, että tunnistat minut. Näen kehostasi, kuinka se voi hetkeksi hengähtää, kun olen vierelläsi. Niin voi minunkin kehoni. Yhdessä olemme vahvempia, yhdessä pystymme levittämään enemmän rakkautta tähän maailmaan. Tiedäthän sen?

Olemme vasta tavanneet ja huomaamatta sopeutuneet ympäristömme normeihin. Haluaisin ravistella meitä, koko maailmaa. Kysyn kuinka voit, vaikka todellisuudessa haluaisin sanoa niin paljon muuta. Vastaat voivasi hyvin, vaikka todellisuudessa haluaisit kertoa niin paljon enemmän. Ihmettelen miksi emme vain sano mitä haluaisimme. Samalla ymmärrän, ettei meidän tarvitse. Jokainen eleemme viestittää kaiken muun, väillämme virtaa universumi, jolle ei ole sanoja ja vasta hiljaisuudessa kuulemme todelliset äänemme.

Pian olet taas täällä rakas ystäväni. Kiitos siitä, että saan jakaa oman todellisuuteni niin vapaasti kanssasi. Kiitos.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s