Mihin minä uskon?

mihin mina uskon

Eilen minulta kysyttiin mihin uskon, minkä uskon olevan elämän tarkoitus. Katsoin ihmistä vierelläni ja toivoin voivan ajatuksenvoimalla viestittää hänelle mihin uskon, sillä miten pukea sanoiksi se universumi ja maailma johon uskon? Miten pukea sanoiksi oma totuuteni? Miten pukea sanoiksi maailma, joka asuu jokaisessa solussani, joka on minä itse? Miten kuvailla jotakin, jonka elää, tuntee ja kokee jokainen hetki?

Usein näen silmistäsi, että etsit ulkoa jotakin, joka jo on sisälläsi. Etsit vastauksia kysymyksiin, täytettä siihen tyhjyyteen, jonka koet maailmassa. Tämä heijastuu silmistäsi, laskee niiden kirkkauden ylle varjon ja sinä etsit, luet, koluat maailmaa löytääksesi vastauksia. Kaipaat vastauksia, etkä tiedä mihin uskot, et oikein tunne kuuluvasi tänne, muttet tiedä minne muuallekaan kuuluisit. Sisälläsi ammottaa kaipaus, kaipaus jonnekin, jolle et löydä sanoja.

Haluaisin ottaa sinua kädestä ja näyttää sinulle itsesi. Ohjata sinut sisäänpäin, sen sijaan, että hapuilisit vastauksia ulkoapäin. Koska sinussa elää koko maailmankaikkeus, sinussa on vastaukset kaikkiin niihin kysymyksiin, jotka mielessäsi pyörivät.

Haluaisin pyyhkiä varjon silmiesi edestä pois ja näyttää sinulle sen valon, joka sinussa loistaa. Sen kauneuden, joka sinä olet. Haluaisin seistä vierelläsi, kun löydät koko universumin itsestäsi ja nähdä kuinka kahleet ympäriltäsi putoavat pois. Haluaisin nähdä kuinka rakkaus täyttää jokaisen solusi ja kuinka löydät kotiin.

Sillä minä uskon, että sinussa ja minussa, meissä jokaisessa, asuu koko maailmankaikkeus. Uskon, että olemme yhtä ja tarkoituksenmukaisia, että meillä jokaisella on oma tehtävämme täällä maan päällä.

Uskon, että olemme valoa ja rakkautta, puhdasta energiaa, kirkas tähtitaivas, maa ja kaikki maailman valtameret. Uskon, että olemme yhtä, toinen toisiimme sidottuja, ykseys, joka on jakautunut lukemattomiin osiin suorittaakseen tehtäväänsä. Uskon, että olemme rakkaus ja, että tarkoituksemme on rakastaa.

Sillä mitä muuta tässä maailmassa on kuin rakkaus? Tuo suunnaton voima, joka luo elämää, rakentaa maailmoja ja pystyy mahdottomuuksiin, ihmeisiin. Minä ja sinä, me kaikki, olemme rakkaus.

Haluaisin ottaa sinua kädestä ja opastaa sinut takaisin tähän valtavaan rakkauteen, joka virtaa kaikkialla ympärillämme. Haluaisin näyttää sinulle, ettet ole yksin, vaan olemme kaikki yhtä. Olemme kaikki rakkaudesta lähtöisin ja jokainen hetki ilmennämme rakkautta elämässämme.

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

4 vastausta artikkeliin “Mihin minä uskon?”

  1. Kiitos.Puit niin kauniisti sanoiksi omat ajatukseni siitä mihin uskon mutta jota en koskaan ole osannut sanoin kuvata. Kiitos.

    Tykkää

    1. Kiitos itsellesi Tiina! ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: