rakasta itsesi puhki valmennus

Aamuauringossa aika katoaa

Herään auringonnousuun, kirkkaisiin säteisiin, jotka halkaisevat pimeyden ja tuovat eloa maailmaan. Istun terassilla kahvikuppi kädessäni ja kuuntelen lintujen laulua aamuauringossa. Ilma tuntuu jo lämpimältä ja raikkaalta, muistuttaen kesästä, lämmöstä ja rakkaudesta. Silmät kiinni nautin hiljaisuudesta ympärilläni, aurinko lämmittää kasvojani ja koko muu talo nukkuu vielä. Hetken ajan saan yksin nauttia tästä hetkestä, luonnosta ympärilläni, raikkaasta ilmasta ja kevään ensimmäisistä lämpimistä aamuista.

Tämä hetki on rauha, tässä hetkessä tunnen olevani kotona. Näen kokonaisen elämän edessäni samankaltaisilla aamuilla, osa menneestä, osa tulevasta. Ihmettelen sitä, että saan kokea tämänkin hetken. Sitä, kuinka hiljaisuudesta löydän rauhan, kuinka valo tuntuu valaisevan pimeimmätkin nurkkaukset sielustani.

Katselen vihreää peltoa edessäni, kuulen lintujen laulun, kaukaisuudessa näen peurojen askeltavan ja kanien juoksevan. Hetken ajan olen osa tätä kaikkea; lintujen laulua, eläimiä, aurinkoa, luontoa. Yhdessä koemme tämän hiljaisen hetken, yhdessä koemme aamun rauhan.

Pian maailma ympärillämme alkaa heräilemään. Autot kuuluvat kaukaisuudessa ja jossakin ovi lyö kiinni. Imen itseeni auringon voimaa ja valoa, täytän sydämeni valolla ja sieluni energialla. Nousen tähän päivään kiireettömästi, hiljaisuudessa istuen, nauttien jokaisesta hengenvedosta. Muistan lukuisia samankaltaisia aamuja ja näen edessäni vielä useamman. Hetken ajan aikaa ei ole ja kaikki sulautuu yhteen. Olen samanaikaisesti mennyt ja tuleva, olen nykyhetki, olen lapsi, olen vanhus.

Aamuauringon ensimmäisissä säteissä aika sulaa yhteen ja maailma pysähtyy nauttimaan energiasta ympärillään. Kaikki muu katoaa ja tässä terassilla, kahvikuppi kädessäni, lintujen laulua kuunnellen, auringon kietoessa kätensä ympärilleni tunnen olevani kotona. Tämä hetki on koti ja tämä aamu uusi alku elämälle.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s