Ideasta todellisuuteen

Inspiraatio on valtavan kaunis ja energisoiva tunne, se muistuttaa aina siitä, mikä on itselle ominta. Inspiraatio tuo esille niitä asioita, joita on tarkoitus tässä hetkessä tehdä. Yleensä minä inspiroidun, kun elämä pakottaa pysähtymään, kun minulla on aikaa tylsistyä. Nyt inspiraatio laskeutui ylleni kaaoksen ja kiireen keskellä, muistuttaen, että on valittava itselleen niitä asioita, jotka kokee elämässään tärkeiksi, jotka tuovat iloa.

Olen pitkään miettinyt, miten voisin entistä enemmän keskittyä kirjoittamiseen, kuinka voisin blogin lisäksi tuoda tekstejä tähän maailmaan, jotka lisäävät hyvää ja rakkautta, ovat avuksi ihmisille. Varsinkin Elämänkosketus-hoitojen jälkeen olen toisinaan tuntenut, että haluaisin antaa enemmän, tehdä jotakin lisää Sinulle, joka kaipaat apua tähän hetkeen.

Jossain vaiheessa sain idean yhdistää energiatyöskentelyn ja kirjoittamisen. Lähdin kirjoittamaan tekstejä, jotka kuvaavat henkilön tämänhetkistä elämäntilannetta, olemusta ja energioita. Olen kokenut suunnatonta iloa kirjoittaessani näitä tekstejä ja nyt haluan antaa myös Sinulle mahdollisuuden saada tällainen itseäsi kuvaava teksti.

Lisäsin siis blogiini sivun SIELUN TARINA, jossa kerron näistä kirjoituksista enemmän ja Sinä voit tilata itsellesi kirjoituksen omaksesi. Kokonaisvaltaisemman kokemuksen saat yhdistämällä Elämänkosketus-hoidon kirjoitukseen.

Innostuksen ja jännityksen sekaisin tuntein odotan, mitä kaikkea tämä uusi elämääni tuo. Innostuksen ja inspiraation lomassa koen myös valtavaa rauhaa ja varmuutta päätöksestäni laajemmin jakaa kirjoituksiani. Eräänlaista helpotusta siitä, että voin tehdä sitä mikä tuntuu oikealta. Voin vapaasti jakaa valoa ja rakkautta tähän maailmaan, levittää hyvää. Ehkä yhdessä, huolehtimalla itsestämme ja seuraamalla omia sydämiämme, voimme luoda tästä maailmasta kevyemmän ja paremman paikan elää.

Käy lukemassa lisää kirjoituksen kirjoituksesta täällä tai ole minuun yhteydessä sähköpostitse.

Toivottavasti kuulemme pian!

Suurella valolla ja rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s