Minä-päivä

Ulkona sataa, suuret pisarat putoavat raskaina maahan. Purkautuen tummista pilvistä, päästäen irti kaikesta siitä, mikä niihin on kertynyt. Istun sateessa ja tunnen pisaroiden osuvan kylminä lämmintä ihoani vasten. Mutkitellen pitkin kehoani, puhdistaen ja keventäen myös minua.

Kuin minusta olisi muodostunut tumma myrskypilvi, olen kerännyt kaiken sisääni. Antanut itseni paisua mahdottomiin muotoihin antautumatta täysin sille mitä elämässäni juuri tällä hetkellä koen. Tunne tunteen perään on jäänyt sisääni asustamaan, niin hyvät kuin huonotkin tunteet, tehden olostani raskaan ja väsyneen. Tehden kehostani kireän ja jännittyneen.

Pilvien lailla olostani on tullut liian raskas ja tunteet tuntuvat purkautuvan vyörynä, valuen ulos minusta rankkasateen lailla. En enää yritä niitä pidätellä tai peitellä, vaan annan tunteilleni sen tilan ja ajan, jonka ne jo aikaa sitten olisivat ansainneet.

Toivon kehoni rentoutuvan, uupumuksen hellittävän. Toivon, että pian hengitykseni kulkee kevyemmin, että pystyn aidosti olemaan läsnä. Toivon, että pystyn avaamaan itseni täydesti, antautumaan ja antaa kaiken tulla ulos.

Toivon. Tunnen. Istun sisällä kuunnellen sadetta ulkona ja annan itseni tuntea. Vapaasti. Aidosti. Ilman aikarajaa. Väsyneenä nukahdan nojatuolille ja annan itseni levätä, annan itselleni luvan nukkua. Tänään ei tarvitse muuta kuin olla läsnä, itselleni. Tänään ei tarvitse muuta kuin kuunnella itseäni ja kunnioittaa kaikkea sitä, mitä tarvitsen, mitä viestin ja koen.

Tänään voin rauhassa olla itseni kanssa. Hellien, huoltaen ja rakastaen itseni pakahduksiin. Tänään on minä-päivä.

Pelkäämättä, epäilemättä, täydellä rakkaudella kohtaan tänään itseni ja maailman. Tänään, huomenna, joka ikinen päivä. Aidosti ja avoimena, antautuen ja luottaen. Kuin sade. Kiitos.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s