Sydämen kuiskauksia pelon keskellä

Pelko pudottaa minut varjoihin. Aurinko kaikkoaa taivaalta eikä kuukaan valaise tiheään metsään. En näe missä olen tai minne kuljen, epätoivoisesti hapuilen ympäristöäni, huudan pimeään ja vaadin vastauksia. Sydämeni lyö kovaa, kuulen sen hätääntyneen rummutuksen korvissani. Koko kehoani kihelmöi. En tiedä mihin olen menossa. Juoksen, kauhuissani, päättömänä. Peläten.

Pelko on myrkyttänyt mieleni, enkä löydä takaisin valoon. Etsin vastauksia sen sijaan, että antaisin elämän olla niin kuin se on. Hyväksymättä esitän rohkeaa, kuvitellen, että on rohkeaa toimia pelosta käsin. On rohkeaa saada vastauksia, on rohkeaa jatkaa kulkua pimeydessä, kunnes unohtaa valon. Kunnes unohtaa, että mitään muuta kuin pelkoa koskaan oli olemassakaan. Kauhuni keskellä, pimeydessä, kuulen kuitenkin kuiskauksen;

Rakas lapsemme, sinä selviät tästäkin.

Rakas lapsemme, tiedä, että olet puhtaasta rakkaudesta ja valosta. Tiedä, että olet puhdas.

Rakas lapsemme, tiedä, että olemuksesi on puhdasta kultaa ja pelon autiomaassa kulkiessasi loistat pimeydessä kuin kirkkain tähti.

Rakas lapsemme, pysähdy hetkeksi. Pimeys ei ole pelottavaa. Katso sydämelläsi niin näet missä olet.

Pysähdy hetkeksi, hiljaisuus ei ole pelottavaa. Kuuntele sydämelläsi, niin kuulet jälleen rakkauden sävelet korvissasi.

Rakas lapsemme, pysähdy hetkeksi. Yksinäisyys ei ole pelottavaa. Löydä takaisin itseesi, niin löydät itsestäsi maailmankaikkeuden.

Rakas lapsemme, epätietoisuus on osa ihmiselämää. Tärkeä osa. Hyväksymällä sen, ettet voi muuta kuin olla läsnä tässä hetkessä, tuntea ainoastaan tämän hetken, hyväksyt elämän.

Rakas lapsemme. Olet tullut tänne maan päälle elämään, kokemaan, kokeilemaan ja kasvamaan. Kaikki mitä koet polullasi, on sinulle tarkoitettu. Kaikki mitä koet polullasi, kasvattaa sinua ja vie sinut lähemmäs sydäntäsi.                               

Rakas lapsemme, pysähdy hetkeksi. Löydä hengityksesi, löydä tie takaisin itseesi, sydämeesi. Anna valosi valaista pimeys ympärilläsi ja astu seuraava askeleesi valossa luottaen siihen, että elämä kannattelee sinua.

Rakas lapsemme, älä pelkää. Selviät tästäkin. Anna rakkauden virrata sinussa niin vahvasti, ettei pelolle ole sijaa. Anna itsesi astua tuntemattomaan avoimena ja uteliaana.

Rakas lapsemme, tiedä, että olet mahdottoman tärkeä ja täydellinen omassa kauneudessasi. Kuuntele sydäntäsi, löydä sen rakkaus ja lempeys. Seuraa sydäntäsi ja tiedä ettet voi tehdä mitään väärin, toimit rakkaudesta käsin.

Rakas lapsemme, ole rohkea. Kuuntele sydäntäsi ja anna itsesi valloittaa elämä. Ja elämän valloittaa sinut.

Rakas lapsemme, olet turvassa. Olet rakastettu.

 Rakkaudella, sydämesi

Meille kaikille, jotka toisinaan löytävät itsensä pelosta lamaantuneina. Meille kaikille, jotta muistaisimme, että olemme täydellisiä juuri sellaisina kuin olemme. Meille kaikille, jotta muistaisimme, että rakkaus ja valo kulkevat aina mukanamme, riippumatta siitä, minne mielemme meidät on vienyt. Olemme valo, olemme rakkaus ja muistamalla tämän, osaamme myös rakastaa itsemme ehjiksi.

Suurimmalla rakkaudella,
Ida

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s