Sallitko sinä itsellesi vapauden olla sinä?

Omaan itseeni tutustuminen ja oman itseni läpikäyminen on tuonut paljon elämääni. Mitä enemmän ja paremmin tunnen itseni, sitä vapaammin pystyn elämään. Tämä vapaus tuntuu. Todella tuntuu sisälläni, kuin jokin valtava kapasiteetti olisi auennut minussa, kuin minuun olisi syntynyt kokonaan uusi maailma. Tästä uudesta, avoimesta ja vapaasta minusta käsin on huikea elää.

Itseeni tutustuminen on tuonut vapautta tunteisiin, valintoihin ja olemiseen. Koska tunnen itseni, koska olen varma itsessäni, niin heikkouksissani kuin vahvuuksissani, pystyn osoittamaan tunteitani ja ajatuksiani muista riippumatta. Olen vihdoin ymmärtänyt ja todella sisäistänyt, ettei minun tarvitse peitellä tai piilotella, voin vapaasti näyttää itseni ja tunteeni.

Varsinkin rakastamiseen tämä on tuonut aivan uuden ulottuvuuden. Voin ja uskallan näyttää rakkauttani vapaasti, minun ei tarvitse pihistellä, peitellä tai pelätä rakkauttani toista kohtaan, vaan voin vapaasti antaa rakkauteni hänelle. Vastataanko tähän rakkauteen, on minusta riippumatonta eikä toisen tunteet muuta tai muokkaa omiani. Rakkauteni on, villisti ja vapaasti.

Myös valintojen tekeminen on helpottanut. Omien ajatusteni ja tekojeni takana seisominen tulee luonnostaan, ilman epäilyksiä. Koska olen niin syvässä yhteydessä itseeni, tiedän mitä haluan. Tiedän, mikä on minulle hyväksi. Voin siis astua varmuudella eteenpäin. Olen turvassa, vaikka maailmassa tapahtuisi mitä. Olen turvassa itsessäni, olen turvassa omassa rakkaudessani.

Itsetuntemuksen myötä paljon sisälläni on muuttunut, mutta niin on myös paljon ulkoisessa olemuksessani. Paljon käsin kosketettavaa ja nähtävää on muuttunut, vahvistunut ja tarkentunut. Tämä näkyy selkeästi muun muassa kodistani, jonka jokainen kohta tuntuu henkivän sitä minua, jonka tunnen sisälläni. Muutos näkyy myös vaatteissani; entistä enemmän pukeudun vaatteisiin, jotka peilaavat todellista minua. Jotka peilaavat sitä luonnonlasta ja keijukaista, joka minussa elää.

Sisältä kumpuava vapauteni, vapaus olla itsessäni sellaisena kuin olen, arvostelematta ja vaatimatta mitään muuta, heijastuu olossani ja tunteissani. Varmuudessa ja vapaudessa olla minä. Se heijastuu myös viidakkohuoneessani, kimallemekoissani ja kevyissä kaftaaneissani.

Itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen ovat suurinta vapautta. Antaessamme itsellemme luvan olla juuri sellaisia kuin olemme päästämme itsemme vapaiksi ja voimme nauttia sisäisen ja ulkoisen maailmamme täydestä harmoniasta. Miltä sinun sielusi näyttää ja tuntuu? Kuinka hyvin sinä tunnet itsesi? Sallitko sinä itsellesi vapauden olla sinä?

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: