Hei maailma!

Minua on jo pitkään pyydetty kirjoittamaan blogia englanniksi. Olen ajatellut asiaa, mutta pitäytynyt suomeksi kirjoittamisessa. Se on tuntunut kotoisalta, helpolta, oikealta. Vaikka en ole asunut suomessa muutamaan vuoteen, vaikka päivittäinen pääkieleni on englanti, blogissa suomi on silti ollut se oikea kieli. Aina tähän saakka.

En tiedä mistä päätös luoda blogi myös englanniksi syntyi, mutta tässä se nyt on. Kahdella kielellä kirjoittaminen on minulle ehkä kaikkein luonnollisinta, olen koko elämäni elänyt useamman kuin yhden kielen kanssa.

Joten, hei maailma! Ilolla tulen jakamaan ajatuksiani ja oivalluksiani kanssasi. Tulen jakamaan tarinoita elämästäni, tunteita arjestani, polkuani matkallani kohti unelmaelämääni, vaikkakin jo osittain koen elävän unelmaani.

Mitä en jaa täällä blogissa, jaan Instagramissa, joten käy myös siellä sanomassa hei. Voit lukea lisää minusta täällä sekä tutustua siihen, mitä tarjoan sinulle täällä ja täällä. Onko sinulla kysymyksiä tai muita mietteitä, jotka haluaisit jakaa kanssani? Älä epäröi laittaa minulle viestiä. Juuri jakaminen tekee tästä maailmastamme niin kauniin.

Tervetuloa, sinä kaunis sielu, seuraamaan valon ja rakkauden seikkailua, minun seikkailuani tässä maailmassa.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Muista myös liittyä Rakkauslistalle, niin saat minulta kerran kuussa rakkauskirjeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s