21 paivaa lempeaa lasnaoloa verkkokurssi

Luomisen aika

Olen viime viikkoina elänyt vahvaa luomisen vaihetta. Kuin pyörremyrsky olen hetkestä toiseen kaivannut kynää tai pensseliä käteeni. Ideoita on syntynyt niin vauhdilla, etten oikein ole pysynyt niiden perässä. On tuntunut hyvin tärkeältä keskittyä tähän luovaan prosessiin. Antaa kaiken tulla ulos.

Antaa sanojen ja muotojen piirtyä paperille. Miettimättä ja kyseenalaistamatta purkaa kaikki se mikä ulos tulee. Minkä sisälläni tunnen. Tämä prosessi on ollut pakottava, pyytänyt hetkeksi jättämään kaiken muun ja keskittymään vain ja ainoastaan luomiseen. Antaa inspiraation virrata vapaasti ja lähteä työstämään niitä ideoita, jotka ovat kummunneet jostakin syvältä sisältä.

Taukojen ajaksi olen kääntynyt luontoon ja liikuntaan. Pyrkinyt pysymään kehossani. Pyrkinyt purkamaan kaikkea sisälläni myös kehoni kautta. Ajanut kehoni äärirajoille ja tuntenut valtavaa iloa siitä, että olen elossa.

Ajoittain olen tuntenut itseni hulluksi. Sisäinen palo tehdä ja luoda on niin vahva, että kaikki mitä en todella tarvitse elämässäni, mikä ei minua tässä hetkessä palvele, on pudonnut pois. Tämä on myös herättänyt valtavaa ristiriitaa; ihminen minussa kokee, että jotkin asiat vain on tehtävä, suoritettava, ne ovat velvoitteita.

Tällä kertaa jokin syvällä sisimmässäni on kuitenkin pyytänyt luottamaan. Luottamaan tähän prosessiin, uppoutumaan tähän prosessiin. Kyseenalaistamatta mitä se tuo. En tiedä minne kaikki tämä luominen johtaa, minkälaisen hedelmän se kantaa, jos minkään. Tiedän vain, että nyt minun on kuunneltava itseäni ja seurattava sydämeni ääntä. Kuinka hullulta ja myrskyisältä se saattaakaan vaikuttaa.

Tänään heräsin valtavan väsyneenä. Seesteisenä, rauhallisena, varmana, mutta väsyneenä. Vieläkin iloisena ja innostuneena, mutta rauhallisempana kuin moneen päivään. Hiljalleen kaikki luominen, tämä prosessi, alkaa ottamaan konkreettisesti muotoa. Paljon uutta on tulossa, paljon, jonka koen tärkeäksi tässä hetkessä.

Blogi täyttää lokakuussa vuoden ja tätä vuotta juhlistan tekemällä muutoksia, lisäyksiä ja uusia aluevaltauksia. Innoissani, hieman jännittyneenä, mutta sydämeeni luottaen astun Adventures of Love and Lightin seuraavaan vuoteen. Oman luomiseni, kasvamiseni ja kehitykseni seuraavaan vaiheeseen. Toivottavasti sinä astut mukanani, jälleen uuteen aikaan.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s