Elä rakkaudessa

Nousen ylös, laskeudun alas. Olen täydesti läsnä itsessäni, olen täydesti läsnä tässä hetkessä. Tunnen energian virtaavan itsessäni, kehossani, ympärilläni. Näen kuinka se muotoutuu edessäni, haihtuu takanani, kuinka valtava se on kunakin hetkenä.

Jokaisen tekoni teen täydesti, antautuen virralle, elämälle, kullekin hengenvedolle. Ja tässä virrassa lepää rauha, asustaa elinvoima. Tästä virrasta tulemme ja tässä virrassa on kaikki. Minä olen tämä virta, sulan siihen, olen maailmankaikkeus. Tähtitaivas, aaltoileva meri, maankamara.

Minä olen sinä, me olemme yhtä. Sykimme yhtä elämänsykettä, olemme sama virtaava vesi. Olemme puhdasta valoenergiaa, rakkautta. Olemme maailmankaikkeus.

Tässä yhteyden ja ykseyden tilassa oleminen on valinta. Valinta, jonka me usein unohdamme, suljemme pois mielestämme, kadotamme näkökentästämme. Mutta, jonkin muistuttaessa meitä tästä rakkauden tilasta hukumme siihen. Antaudumme itsellemme, maailmankaikkeudelle. Olemme ykseys.

Tässä valontilassa kaikki verhot katoavat ja näet kirkkaasti elämän, itsesi, maailmankaikkeuden. Tiedät tarkalleen mitä kussakin hetkessä tehdä. Tiedät, kuljet sydämesi ohjaamana ja voit täydesti luottaa elämänvirtaan. Ykseydessä olet vahvimmillasi, olet täydesti omassa voimassasi, alkuperäisessä tilassasi, sinussa itsessäsi. Olet alkulähde, maailmankaikkeuden elämänvoima.

Tässä tilassa tiedät. Ei ole kysymyksiä, ei ongelmia, ei epäilyksiä. Elät jokaista hetkeä ja tekoa niin täydesti ettei ole sijaa muulle. Tästä tilasta luodaan unelmia, kuljetaan omaa sielunsuunnitelmaa, rakennetaan elämää, maailmoja, tehdään taikoja. Tässä tilassa ihmisyyden alhaisimmat olomuodot katoavat ja sinä hohkat kuin jumala. Koko maailmankaikkeuden energia virtaa sinussa.

Koko maailmankaikkeuden energia virtaa lävitsesi jokainen hetki, jokaisella hengenvedollasi olet ykseys – tiedostit tämän tai et.

Joten, rakas lapsemme, päästä irti ja pysähdy. Antaudu. Upota varpaasi elämänvirtaan ja tunne kuinka elämää virtaa suonissasi. Tunne kuinka sinä olet elämä, elävä. Tunne voimasi, todellinen olemuksesi. Anna itsellesi lupa toimia tästä tietoisuudesta käsin ja näe kuinka kaikki turha kaikkoaa. Näe kuinka upeaa elämä on. Tunne rakkaus ja elä sitä, muuta sinun ei tarvitse.

Yhdy ykseyteen tietoisena olentona. Elä rakkaudessa rakkaudesta. Kanna voimaasi ja kauneuttasi ylpeinä harteillasi. Anna valosi loistaa ja maailman kylpeä kaikkeuden rakkaudessa.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

2 vastausta artikkeliin “Elä rakkaudessa”

  1. Upeita tekstejä rakas lapseni😘♥️

    Tykkää

    1. Kiitos! 😘♥️

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: