Valitsen unelmani

Joka päivä ymmärrän yhä enemmän, että matka kohti unelmaelämää on matka itseeni ja, että unelmaelämäni on tässä ja nyt. Jonnekin kauas katosi ajatus siitä, että sitten joskus, jonakin päivänä, kun on aikaa, kun ehtii, kun jaksaa. Kaikkia unelmia ei toki voi toteuttaa tässä ja nyt, mutta toteutan niitä, omia toiveitani, haaveitani ja unelmiani, niin paljon kuin tämä hetki sallii. Valitsen tässä hetkessä tehdä, luoda ja seurata sydäntäni sen sijaan, että näkisin vain ne esteet ja ongelmat, jotka unelmieni tiellä on.

Jokainen päivä valitsen unelmani ja näiden valintojen myötä on avautunut ovia, joiden olemassaoloa en osannut kuvitellakaan. Jokainen päivä valitsen unelmani sen sijaan, että valitsisin ne asiat, jotka seisovat unelmani esteenä. Valitsen istua alas ja kirjoittaa, vaikka tilanne ei olisi otollisin. Valitsen sulkea puhelimen ja maalata tunteja. Valitsen aikaisin heräämisen ja aamumeditaatiot. Valitsen jokainen hetki luoda elämästäni sellaista, jossa voin hyvin, joka tukee minua, joka sallii minun elää omannäköistäni elämää. Valitsen tässä hetkessä tehdä niitä asioita, jotka tuovat minulle iloa ja hyvää oloa.

Mitä enemmän toteutan unelmiani, sitä enemmän minulle tuntuu kasvavan tilaa niitä myös toteuttaa. Yhden pienenkin asian tekeminen voi yhtäkkiä sallia monta muuta asiaa, voi inspiroida johonkin suurempaan, voi muistuttaa vanhoista ideoista ja antaa niille uuden elämän. Tuntuu kuin toteuttamalla omaa itseäni, loisin pienen lumipallon, joka hetkeä myöhemmin rullaa mäkeä alas ja kasvaa suurenmoiseksi. Tekeminen luo tilaa, luominen avartaa ja antaa aikaa. Aikaa elää omaa unelmaelämää. Jokainen hetki.

Minun ei tarvitse valita kuin yksi asia päivässä, jonka haluan tehdä, josta haaveilen, joka tukee unelmiani. Yksi asia, pieni hetki, jolloin annan itselleni tilaa. Jolloin täydesti ja ehdoitta valitsen itseni. Huomaamatta nämä pienet hetket kasvavat ja iltaisin tuskin malttaa mennä nukkumaan, kun jo odottaa seuraavaa päivää. Seuraavaa päivää ja oman itsensä valitsemista, unelmien toteuttamista, elämistä.

Sillä ehkä unelmaelämä on juuri sitä. Elämistä. Täydesti, läsnäolevasti, avoimena ja tunteella. Unelmien ja oman itsensä valitseminen on elämän valitsemista. Oman elämän, ei kenenkään muun. Elämän, joka on täynnä iloa, surua, särkymistä, avautumista, rakkautta, valoa ja seikkailua. Elämän, joka näyttää ja tuntuu omalta itseltä, jossa on hyvä olla, koska saa olla juuri sellainen kuin on. Antaa itselleen luvan olla omanlaisensa ja sallii omat unelmansa. Uskoo niihin, luottaa niihin. Uskoo ja luottaa itseensä, siihen, että pystyy. Että elämä kannattelee ja omat unelmat kannattelevat vielä pidemmälle.

Jokainen päivä muistan yhä useammin pysähtyä tähän hetkeen ja nähdä ne upeat asiat, jotka minulla jo on. Jokainen päivä muistan valita itseni, muistan valita unelmani, teen niitä asioita, joista haaveilen. Ja hiljalleen, jokainen päivä, minulla on yhä enemmän ja enemmän tilaa elää juuri oman näköistäni elämää. Unelmaelämääni. Koska valitsen sen, tässä ja nyt, ensin pienesti ja sitten koko olemuksellani.

Rakkaudella,
Ida

Yksi vastaus artikkeliin “Valitsen unelmani”

  1. […] P.S. Lue lisää unelmista ja unelmien valitsemisesta täällä: Valitsen unelmani […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: