Seuraa iloa

Jotkin asiat, paikat ja ihmiset palaavat kerta toisensa jälkeen takaisin luokseni. Ne tuulahtavat ylitseni kuin raikas kevätaamu, täynnä valoa ja lämpöä, uuden alkua. Ne istuttavat siemenen sydämeeni ja pian tuo siemen jo versoaa, kasvaa kauniina kohti auringonvaloa. Ilo, keveys ja innostus valtaa kehoni.

Jotkin asiat nostattavat suunnatonta iloa ja innostusta. Ne kannattelevat pimeiden hetkien ylitse, ne muistuttavat siitä, että maailma on täynnä mahdollisuuksia. Ja kun ilo kuplii sisälläni, on aika tarttua niihin mahdollisuuksiin, jotka maailmankaikkeus on eteeni asettanut. On aika seurata iloa, antautua innostukselle, antaa oman elämäni sykkiä sydämeni toiveita.

Kun tarttuu kiinni johonkin, mikä tuntuu oikealta, elämä avautuu aivan uudella tavalla. Maailma avautuu aivan uuteen loistoon. Kaikki epävarmuus ja epäilyksen äänet hiljenevät sen riemuhuudon rinnalla, kun antaudumme sille, mikä on meille tarkoitettu. Kun antaudumme kulkemaan omaa sielunsuunnitelmaamme.

Ilolle ja innostukselle on annettava tilaa, tuolle voimakkaalle valolle on annettava taivas, jolla loistaa. Liiku ilon kanssa, tunne kuinka se virtaa kehossasi, kuinka se nostattaa sinua. Kuinka vahvasti se sinua ohjaa kohti niitä asioita, jotka ovat sinulle oikeita tässä hetkessä.

Tunne kuinka vahvana ilo nousee, kun sallit itsellesi sen, mikä on sinulle tarkoitettu. Kun sallit itsesi kuunnella sydäntäsi ja seurata sen ohjausta. Tunnetko keveyden, tunnetko helpotuksen? Tunnetko kuinka, kaikki asettuu paikalleen, kuinka vahvana luottamus kohoaa rinnassasi ja tiedät, ettet voi tehdä muuta. Kuinka tämä on se polku, jota sinun tulee seurata.

Seuraa iloa, innostusta. Sitä raakaa voimaa, kevyttä energiaa, joka purkautuu, kun olet kosketuksissa omaan elämäntehtävääsi. Älä epäile tai epäröi, antaudu täydesti sille, mikä tuottaa aalloittain hyvää, mikä saa sinut nousemaan innostuneena ja hymy huulilla jokainen aamu. Älä piilottele tai peittele itseäsi tai olotilojasi, kaikessa mitä olet, seuraa sydäntäsi. Seuraa sen ääntä, tartu kiinni omiin unelmiisi.

Salli itsellesi ilo, salli itsesi innostua, kuin pieni lapsi. Anna oman sisäisen lapsesi astua esiin ja vapautua. Vapauta itsesi pakoista ja tee niitä asioita, jotka tuovat sinulle aidosti hyvän olon. Sellaisen hyvän olon, joka loistaa koko olemuksessasi.

Mistä sinä innostut, mikä tuottaa sinulle iloa? Mikä palaa kerta toisensa jälkeen luoksesi pyytäen sinua seuraamaan, tarttumaan kiinni, tekemään omasta elämästäsi unelmaelämäsi?

Seuraa sydäntäsi, seuraa tuota, joka sinua kutsuu ja anna ilon vallata olemuksesi. Nauti olemassaolosi kauneudesta, kevyestä energiastasi, valloittavasta olemuksestasi. Salli itsesi innostua. Salli ilo elämääsi.

Rakkaudella,
Ida

2 vastausta artikkeliin “Seuraa iloa”

  1. Hei Ida, kerrassaan upeita ajatuksia sinulla. Olipa piristävää lukea niitä. Tunsin jopa tietynlaista yhteyttä, energiaa. Saan voimaa juuri tähän hetkeen. Kiitos, kiitos, kiitos. Rakkaudella Minna

    Tykkää

    1. Kiitos Minna! Omat kirjoituksesi ovat ihania, oli ilo päästä niitä lukemaan! Rakkaudella, Ida

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: