Tehdään hyvää ajattelemalla hyvää

rakasta itsesi puhki valmennus

Monesti päivän aikana palautan itseni itseeni. Tunnustelen jalkojani maata vasten, kuinka olen yhteydessä maailmaan ympärilläni. Tunnustelen omaa energiaani, kuinka se minusta virtaa, kuinka suurena se levittäytyy ympärilleni. Muistutan itseäni siitä, että olen enemmän kuin kehoni, muistutan itseäni itsestäni, siitä valtavasta valo-olennosta, joka olen.

Riippumatta siitä missä olen kuvittelen mielessäni kuinka laaja valopallo olen. Luokkahuoneessa, ihmisjoukon keskellä, bussissa, kävelyllä kuvittelen, kuinka liikun maailmassa tänä suurena kokonaisuutena, energiapallerona. Tunnustelen kuinka muiden energiat vaikuttavat omaani, kuinka ne koskettavat, kuinka päällekkäin ja limittäin olemme energioittemme kanssa arkielämässä. Kuinka meitä liikkuu bussilastillisia valopalloja, kuinka rakennukset hohkavat eri energioita, täyttyvät niiden ihmisten valosta, jotka siellä ovat. Kuinka valoisa ja säihkyvä maailmamme on, jos vain pysähdymme katsomaan ja tunnustelemaan niitä energioita, joita ympärillämme on.

Usein mietin myös miten minun energiani vaikuttaa muihin, mitä minä päästän maailmaan ympärilläni. Näen kuinka valtava vaikutus ajatuksillani ja oloillani on, kuinka kokonaisuutena toimin ympäristössäni. Kuinka hyväntuulisuuteni välittyy eteenpäin, kuinka väsyneenä ärtyneet ajatukseni muokkaavat ilmapiiriä. Kuinka jokainen hetki olen vastuussa siitä, mitä annan maailmalle, mitä minusta leviää ympäristööni.

Miten sinä vaikutat ympäristöösi, mitä sinun energiasi kantaa mukanaan? Kuinka tietoinen olet ajatuksistasi ja asenteistasi, kuinka usein huomaat ajattelevasi tai sanovasi jotakin negatiivista itsestäsi, maailmasta, kanssamatkustajistasi?

Mitä jos tietoisesti valitsisit ajatella hyvää, lähettää iloa, valoa ja rakkautta kaikille, jotka päivän aikana kohtaat? Haastan sinut kuukauden ajan lähettämään hyviä ajatuksia. Jokainen päivä, tietoisesti, lähetä rakkautta ohikulkijalle, valoa kaupan kassalle, hyvää oloa bussikuskille. Käännä ajatuksesi positiivisiksi, anna energiasi välittää hyvää. Ota kuukauden ajan hetki päivästäsi, muutama minuutti, jolloin lähetät hyvää ympäristöösi. Tulet huomaamaan kuinka suuri vaikutus hyvillä ajatuksilla on sinuun ja ympäristöösi. Hyvä lisää hyvää, hymy leviää ja rakkaus levittää rakkautta.

Tartututko haasteeseen?

Rakkaudella,
Ida

2 vastausta artikkeliin “Tehdään hyvää ajattelemalla hyvää”

  1. […] Tehdään hyvää ajattelemalla hyvää haasteen kolmekymmentä päivää vierähtivät ohitse nopeammin kuin osasin odottaa. Kolmekymmentä päivää hyviä ajatuksia kohtaamilleni ihmisille, satunnaisille ohikulkijoille ja tuntemattomille kanssaeläjille. Rakkauslähetyksiä maailmalle, rakkailleni lähelle ja kauas. Aktiivista hyvän ajattelua, ajatusten kääntämistä negatiivisista positiivisiksi. Miten nämä hyvät ajatukset vaikuttivat minuun ja elämääni, mitä muutoksia näin maailmassa ympärilläni? […]

    Tykkää

  2. […] Tehdään hyvää ajattelemalla hyvää haasteen kolmekymmentä päivää vierähtivät ohitse nopeammin kuin osasin odottaa. Kolmekymmentä päivää hyviä ajatuksia kohtaamilleni ihmisille, satunnaisille ohikulkijoille ja tuntemattomille kanssaeläjille. Rakkauslähetyksiä maailmalle, rakkailleni lähelle ja kauas. Aktiivista hyvän ajattelua, ajatusten kääntämistä negatiivisista positiivisiksi. Miten nämä hyvät ajatukset vaikuttivat minuun ja elämääni, mitä muutoksia näin maailmassa ympärilläni? […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: