Mille sinä annat voimaa elämässäsi?

Mille sinä annat voimaa elämässäsi? Istun ja mietin tätä kysymystä. Mietin kuinka paljon energiaa annan millekin elämässäni. Annanko voimaa unelmilleni vai peloilleni, ruokinko hyvää elämässäni?

Meillä on valtava kapasiteetti käytössämme aivan jokainen hetki, mutta kuinka tietoisesti käytämme tätä kapasiteettia, kuinka tietoisesti käytämme omaa energiaamme päivittäin? Kohtaatko päiväsi avoimena ja pelottomana, vai oletko jokainen hetki kiinni suunnitelmissa, tavoitteissa, mahdollisuuksissa, epäonnistumisissa ja onnistumisissa? Oletko läsnä tässä hetkessä vai karkaavatko ajatuksesi jo seuraavaan hetkeen?

Niin usein käsillä oleva hetki kirmaa ohitse, mielemme on jo seuraavassa hetkessä, päivässä tai kuukaudessa. Aika valuu ohitse ja juoksemme päättömästi tavoitteiden ja unelmien perässä. Elämä valuu ohitse, kun emme ole läsnä sitä elämässä. Päivät virtaavat epämääräisinä ja muodostuvat viikoiksi, kuukausiksi, vuosiksi, joita emme oikein muista. Elämäksi, jota emme muista koska olimme liian kiireisiä ollaksemme läsnä.

Näin annamme voimamme pois, hiljaa ja huomaamatta luovutamme energiamme jollekin, joka ei ole tässä. Olemme väsyneitä, eksyneitä, rasittuneita ja lopuksi suljemme tämän hetken totaalisesti pois. Suljemme yhteyden itseemme ja etsimme vastauksia ulkopuolelta, luovutamme voimamme ulkopuolelle.

Läsnäolossa on voimaa. Olemalla läsnä tässä hetkessä, olemme läsnä itsessämme, omassa voimassamme. Olemalla täydesti läsnä omassa voimassamme, itsessämme, voimme myös toimia täydellä voimalla. Toimia omaa itseämme kuunnellen ja kunnioittaen. Läsnäolevasti ja yhteydessä niin itseemme kuin ympäröivään maailmaan.

Anna energiasi palautua itseesi, kutsu se takaisin. Tunne kuinka voimasi kasvaa, kun istut läsnäolevasti tässä hetkessä, tunne kuinka vahvasti hengityksesi virtaa ja luo jatkuvan elämänvirran sinussa. Ole läsnä itsessäsi ja omassa voimassasi. Ole läsnä tässä hetkessä ja kussakin hetkessä pysähdy. Pysähdy kunkin asian äärelle, anna kullekin tapahtumalle, teolle ja hetkelle täysi huomiosi. Anna itsellesi ja elämällesi kokonaisvaltainen huomiosi, oma voimasi ja näe kuinka jokainen tekosi kaikuu maailmankaikkeudessa. Kuinka kaikki, mitä tässä hetkessä tarvitset ja toivot tulee luoksesi. Näe kuinka läsnäolosi ja energiasi vetää puoleensa sitä, mille sen kohdistat.

Mille sinä annat voiman elämässäsi, mitä sinä ruokit? Ruoki kaikkea hyvää, anna energiasi virrata valossa ja rakkaudessa, anna itsellesi kaikki se rakkaus ja huolenpito, jonka tarvitset. Jonka ansaitset. Sillä ansaitset kaiken rakkauden tässä maailmankaikkeudessa.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: