Mitä Elämänkosketushoito on?

Olen jo vuoden ajan tehnyt Elämänkosketushoitoja ja hoitojen tekeminen on tuonut minulle suunnattomasti iloa. Hoidossa käytettävä valoenergia on niin vaikuttava, on ollut häkellyttävää katsoa kuinka tuo valo vaikuttaa hoidettavassa, kuinka voimakkaasti se puhdistaa ja vie eteenpäin, auttaa kulkemaan vahvemmin omalla sielunpolulla, vie lähemmäksi rakkautta.

Elämänkosketus on uudenlainen hoitomuoto, eräänlainen energiahoito, jossa puhdas valoenergia työskentelee hyvin itsenäisesti hoidettavan parhaaksi. Minä hoitajana en sitä pysty ohjaamaan tai hallitsemaan, ainoastaan laittamaan sen liikkeelle ja katsoa kuinka valo kulkee parantavasti ja eheyttävästi hoidettavassa, tavalla, joka on hänelle oikea juuri tässä hetkessä. Tämä on ehkä kauneinta Elämänkosketushoidossa; valoenergia työskentelee hoidettavan kanssa, hänen energioitaan ja elämäntilannetta kuunnellen ja kunnioittaen. Hoidossa ei voi pakottaa mitään tai tehdä mitään liikaa, valossa asustaa niin suunnaton viisaus, että sitä seuraan ihaillen ja nöyränä.

Koulutuksessa kutsuimme tuota valoenergiaa, jonka kanssa työskentelemme valopalloksi. Jotta saisimme valopallon irtaantumaan itsestämme vaatii se ensin hyvin vahvaa maadoittumista ja yhteyttä taivasenergiaan. Valopallon luomme omasta elämänlangastamme, siitä keskisäikeestä, joka kulkee ylös maasta kehomme läpi aina korkealle taivaisiin saakka. Siitä säikeestä, joka yhdistää meidät maailmankaikkeuteen ja löytyy meistä jokaisesta. Hoitotilanteessa irrotamme siis omasta keskisäikeestä valopallon, jonka kuljetamme hoidettavaan, jossa valoenergia työskentelee yhdessä hoidettavan energian kanssa, käyden läpi niin fyysistä kehoa kuin energiakenttää. Toisinaan pallo pyörii hoidettavassa vauhdilla, toisinaan hitaasti, välillä kutistuen aivan pieneksi, toisinaan laajentuen yhtä suureksi kuin energiakenttä. Jokainen hoito on ainutlaatuinen ja valoenergia mukautuu aina juuri tämän hetken tarpeisiin.

Hoito on hyvin voimakas ja laittaa paljon liikkeelle. Jokainen kokee hoidon omalla tavallaan, mutta usein valoenergia tuntuu kehossa lämpönä tai kylminä väreinä ja auttaa rentoutumaan, päästämään irti mielestä. Toiset tuntevat olevansa turvallisessa kuplassa ja kokevat hoidon jälkeen suunnatonta keveyttä. Toisella voi nousta tunteet hyvin vahvasti pintaan. Olemme jokainen yksilöitä, uusiutuvia ja muuttuvia olentoja, näin ollen myös jokainen hoito on ainutlaatuinen ja hoidosta nousevat kokemukset aina erilaiset.

Parasta Elämänkosketushoidossa on ehkä, ettei hoidon vaikutus rajoitu hoitohetkeen, vaan tuo puhdas ja viisas valoenergia laittaa asioita liikkeelle. Jos jostakin on luovuttava, jotakin alas painettua päästettävä ulos, jotakin muutettava, valoenergia auttaa sinua, se nostaa esiin juuri sen, mitä sinun on tarkoitus tässä hetkessä kohdata. Tämä voi ilmestyä eri tunnetiloina tai hyvin konkreettisesti omassa elämässä eri tilanteiden ja kohtaamisten kautta. Hoidon jälkeen avoin mieli ja luottamus ovat avainasemassa; tulet kohtaamaan juuri sitä, mikä on sinulle tarkoitettu, mikä auttaa sinua eteenpäin omalla sielunpolullasi.

Useampi hoitokerta vie aina syvemmälle itseen, purkaa enemmän, avaa uusia sopukoita sielussamme. On ollut ilo nähdä kuinka hoidettavan energia on keventynyt useiden hoitokertojen myötä, kuulla niistä kokemuksista ja vaikutuksista, joita hoito on tuonut toisen elämään. Mistään en koe suurempaa ilon tunnetta, kuin siitä, että pystyn auttamaan toista lähemmäksi itseä, lähemmäksi rakkautta. Sillä uskon, että meissä kaikissa asustaa jumaluus, suurenmoinen ja puhdas rakkaus, meidän tarvitsee vain avautua tuolle rakkaudelle itsessämme, löytää ne esteet, jotka olemme rakentaneet rakkauden tielle. Ja juuri tästä Elämänkosketushoito on elementissään.

Maaliskuun viimeisenä päivänä äskettäin valmistuneet uudet Elämänkosketushoitajat järjestävät Hoitava Valon Päivän, jonne voit tulle kokeilemaan hoitoa, kuulemaan siitä lisää ja keskustelemaan meidän hoitajien kanssa. Ohjelmassa myös paljon muuta kivaa!

Teen hoitoja yleensä etähoitona, muuta huhtikuun alussa olen Helsingissä tekemässä hoitoja kasvotusten! Aikoja minulle voit varata sähköpostitse tai täältä, jossa myös kaikki vapaat ajat hoitoon kasvotusten. Muihin Elämänkosketushoitajiin voit tutustua täällä. Olen myös 25.3. Olemuksen myymälän avajaisissa Kasarmikatu 2:ssa ja 31.3. ihanassa Hoitavan Valon Päivässä Olo-Tilassa. Tule sanomaan hei, niin mielelläni tapaan sinut!

Toivottavasti näemme pian! Kysymyksiä ja muita viestejä voi aina lähettää sähköpostitse, ollaan yhteydessä! Sillä yhteydessä on valtavasti voimaa.

Rakkaudella,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s