Unelmasi ovat tässä ja nyt – valitsetko ne?

Kävin ensimmäistä kertaa Natural High Healing festivaaleilla ja viikonloppu niin antoi kuin otti paljon. Sain tärkeitä muistutuksia, kohtasin huikeita ihmisiä ja muistin kuinka tärkeä on tilanteesta riippumatta kuunnella omaa itseään. Ehkä tärkein muistutus oli, että meidän tulisi jokainen hetki keskittyä täydesti siihen, mille sydämemme sykkii: unelmiimme, tavoitteisiimme ja sielun tehtäväämme. Ja rohkeasti päästää irti kaikesta muusta.

Muistin jälleen, että tärkeintä on ilo ja riemu tekemisessä. Usein työskentelemme jotakin kohti ja silloin unohdamme tässä hetkessä ytimen tekemisessämme, unohdamme tehdä sitä mistä nautimme. Huomaamatta keskittyminen valuu kaikkeen muuhun, jota kuvittelemme tarvitsevamme päämäärämme saavuttamiseen, kaikkeen siihen, mitä kuvittelemme tarvitsevamme ennen kuin unelmien toteuttaminen on mahdollista.

Todellisuudessa unelmamme ja sydämentehtävämme ovat jo tässä ja nyt. Ehkei niin suuresti kuin haaveilemme, mutta silti tässä, jokaisessa hetkessä, valintana. Valitsemme jokainen hetki mihin energiamme keskitämme, tiedostimme sitä tai emme. Mille annamme energiaa, sille annamme elämää. Jos pysähdyt katsomaan omaa elämääsi, päivittäisiä askareitasi ja ajatuksiasi, jos pysähdyt huomaamaan mille valtaosa energiastasi päivässä menee, mitä näet? Näetkö itsesi valitsemassa unelmasi vai syytämässä energiaa kaikelle muulle? Näetkö itsesi tekemässä sitä, mistä nautit vai jotakin ihan muuta?

Mitä vahvemmin keskitymme omaan sieluntehtäväämme, sitä vahvemmin lähdemme sitä myös toteuttamaan ja sitä helpompi meillä on olla. Suorittaminen katoaa, kun tekeminen kumpuaa luonnollisesti ja ilolla. Vaikeudet katoavat, vastavirta pienenee melkein olemattomaksi, kun toimimme itsestämme käsin ja yhdessä maailmankaikkeuden kanssa.

Ollessamme täysin läsnä itsessämme ja omassa tehtävässämme loistamme valoa, harmoniaa ja energiaa, joka vetää puoleensa juuri sitä, mitä tarvitsemme. Asetumme paikoillemme, virtaamme maailmankaikkeuden sykkeen tahtiin. Hiljalleen huomaamme kuinka me ja oma tehtävämme resonoi maailmankaikkeuden kanssa. Kuinka automaattisesti vedämme puoleemme kaikkea sitä, mitä tarvitsemme.

Kaikki resurssit annetaan, kun toiminta lähtee sydämestä, kun toimimme tässä hetkessä. Kun tästä hetkestä luomme voimakkaan rakkaudenvirran, energiavirran, joka kannattelee seuraavaan hetkeen, joka kasvaa askel askeleelta. Kun hetki hetkeltä toimimme sydämestämme käsin ja annamme kaikelle sillä, mitä sisältämme kumpuaa tilaa.

Muistathan pysähtyä, olla läsnä ja keskittyä unelmiisi, seurata sydämesi ääntä, tehdä juuri niitä asioita, jotka tuovat iloa, rakkautta ja energiaa. Siirrä huomiosi suorittamisesta ja tavoittelemisesta juuri siihen, mille sydämesi sykkii tässä hetkessä ja anna sen kasvaa. Anna kaikki energiasi pienelle siemenelle, niin tule näkemään kuinka valtava puutarha siitä jonain päivänä kasvaa. Luota itseesi, sydämeesi ja antaudu tälle hetkelle, anna energiaa sille mikä tässä hetkessä tuntuu oikealta.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: