Uusi alku jonka kautta paasen taydesti toteuttamaan elamani tarkoitusta

Uusi alku

Kun uskaltaa päästää irti vanhasta, luo tilaa uudelle, mahdollistaa itselleen uuden alun. Eikä ole mitään innostavampaa kuin nähdä ja kokea, kuinka tyhjyys, jonka irtipäästäminen jätti täyttyy uudella. Laajenee suuremmaksi, kasvaa joksikin mahdottoman upeaksi. Ja tässä minä istun ja katselen kuinka siitä rakkaudensiemenestä, jonka istutin vastakitkettyyn multaan, on kasvanut jotakin uutta. Jotakin uutta, jonka on aika levittää rakkautensa maailmaan.

Muutama viikko sitten seison Aleksanterinkadulla Helsingissä itku silmässä ja ilo sydämessä, helpottuneena ja iloisena siitä, kuinka koko maailma tuntuu auttavan unelmien toteuttamisessa. Olin juuri saanut tietää, että minulle oli myönnetty starttiraha. Tuki uuteen seikkailuun, uuteen alkuun. Seuraavana aamuna heräsin innoissani ja perustin oman, ihanan pienen toiminimen: Adventures of Love and Light. Siellä se nyt on, tässä se nyt on, oma ihana sydämentuotokseni.

Monen vuoden odotuksen jälkeen pääsen täydesti tekemään sitä, mille sydämeni sykkii, mikä tuottaa minulle niin valtavasti iloa ja voimaa – toivottavasti myös sinullekin. 

Koska elämä on jatkuva seikkailu, monikerroksinen matka itseen, jonka syvyyksistä löytyy puhdas rakkaus. Jotta, sinä voisit elää itsestäsi käsin, omannäköistä elämää, unelmaelämääsi – tässä ja nyt, jokainen hetki.

Adventures of Love and Light koostuu alkuun:

Kirjoituksista. Kirjoitan niin blogia kuin maailman ihanimpia Sielun Tarinoita, tekstejä, jotka heijastavat omaa valloittavaa kokonaisuuttasi, muistututtavat sinua itseäsi omasta kauneudestasi ja valovoimaisuudestasi. Lue lisää täällä.

Verkkokursseista! Olen vuosia kirjoittanut omia päivittäisiä harjoituksiani auki, uudelleen ja uudelleen. Muotoillut kokonaisuuksia, jotka heijastavat sitä mitä minä itse teen päivittäin. Pieniä ja suuria harjoituksia, matkoja itseen. Love & Light tribe tarjoaa sinulle lempeitä harjoituksia, jotka auttavat sinua toimimaan itsestäsi käsin ja Tehtävävihko Itsensä Rakastamiseen johdattaa sinut avaamaan rakkautta itsessäsi ja itsellesi.

Ja Elämänkosketus-energiahoidosta etänä. Lempeitä energiahoitoja, jotka eheyttävät sinua ja auttavat sinua kulkemaan lähemmäs omaa sydäntäsi.

Kun on haaveillut jostakin niin pitkään, tuntuu uskomattomalta, että nuo haaveet ottavat muotonsa, ovat todellisia tässä ja nyt. Minun tarvitsee välillä nipistää itseäni, muistuttaa itseäni siitä, että enää ei tarvitse haaveilla – voin täydesti tehdä ja luoda, voin täydesti elää juuri sellaista elämää, joka heijastaa omaa tarkoitustani, sieluni suunnitelmaa: rakkauden lisäämistä maan päälle.

Suuri kiitos tästä kuuluu sinulle siellä ruudun toisella puolella. Kiitos, kun olet ja luet, kiitos, että saan jakaa tämän maailmani kanssasi. Suuri kiitos kuuluu myös suurimmalle kannustajalleni, rakkaimmalleni siskolleni Isalle, koko perheelleni, kaikille tuttaville ja tuntemattomille, jotka niin aidosti ovat tukeneet ja auttaneet minua tällä matkalla. Kiitos. Kiitos. Kiitos.

Suurimmalla rakkaudella ja kiitollisuudella,
innostuksella ja valolla,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s