Rakkauskirje syyskuu

Rakkauskirje Syyskuu

Syyskuun rakkauskirjeen viesti tuntui niin tärkeältä, että päätin jakaa rakkauskirjeen teidän kaikkien kanssa. Koska tässä hetkessä on valtavan tärkeä muistaa, että olemme juuri siinä missä meidän kuuluukin olla ja kaikki mitä tässä hetkessä koemme on sallittua.

Adventures of Love and Light Rakkauskirje Syyskuu

Hei säihkysielu,
Miten sinä voit tänään?

Olen viime viikkoina kohdannut useita ihmisiä, jotka ovat kertoneet siitä valtavan rankasta, voimakkaasta ja sielua ravistelevasta ajasta, jonka he ovat vastikään käyneet läpi. Ja siitä ihmeellisestä tilasta, jossa he nyt ovat, jossa me olemme nyt. Kuin olisimme siirtyneet ravistelevasta ja sielunsopukoita avaavasta ajasta johonkin uuteen, jota emme aivan vielä ymmärrä. Joka kaikessa ihanuudessaan, uutuudessaan ja innostuksessaan tuntuu vaativan meiltä vieläkin enemmän.

Tämä aika tuntuu vaativan, että me avaudumme entistä enemmän. Että me entistä vahvemmin kuljemme omassa sydämessämme ja entistä rohkeammin puhumme, elämme ja täydesti olemme sitä, mitä sydämemme on. Että me entistä vahvemmin elämme rakkaudessa ja olemme rakkaus. Entistä vahvemmin rakastamme maailmaa.

Samalla tämä aika tuntuu vaativan, että me lopullisesti päästämme irti siitä, mikä on ollut. Oletko sinäkin huomannut tämän? Kuinka vanhat tavat ovat vain pudonneet pois, kuinka vaikea on toimia itseään vastaan ja kuinka voimakkaasti me yhä enemmän toimimme itseämme rakastaen. Itsestämme käsin.

Tässä hetkessä muistathan, että olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse olla yhtään mitään muuta, kuin olet. Sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään muuta, kuin mitä tässä hetkessä teet. Käymme kollektiivisesti läpi suuria asioita, ja tämä aika vaatii meiltä paljon. Annathan itsellesi tilaa levätä, todella levätä ja palautua.

Kuuntelethan kehoasi. Hellit ja huolehdit siitä. Kehomme tuntuvat yhä herkemmin kertovan, jos jokin ei meille ole hyväksi. Jos jokin ei toimi, jos jotakin on muutettava. Pysähdythän siis kuuntelemaan näitä viestejä ja rohkeasti seuraat niitä. Muuta ruokavaliotasi, jos kehosi sitä pyytää. Liiku erilailla, jos se on tarpeen. Käytä eri voiteita, jos ihosi on alkanut reagoimaan siihen, millä ennen sitä ravitsit. Rakasta itseäsi täydesti kehosi kautta ja kohtaa kehosi kuin kohtaisit vastasyntyneen lapsen, jokainen hetki huolehtien hänen hyvinvoinnistaan. Jokainen hetki huolehtien sinun hyvinvoinnistasi.

Sanoitathan myös kokemaasi, niin itsellesi kuin muille. Anna itsesi puhua omaa totuuttasi. Jos et vielä uskalla kertoa toiselle säihkysielulle, niin istu alas kirjoittamaan mitä koet, kerro itsellesi, merelle, ruukkukasville ikkunanlaudalla, lemmikille. Avaa ääntäsi, avaa sydämesi ääntä. Vapaasti ja rohkeasti. Hiljalleen huomaat, kuinka sinun on helpompi sanoittaa omaa totuuttasi myös kanssakulkijoillesi, kertoa heille siitä maailmasta, jonka koet sisälläsi. Siitä rakkaudesta, joka olet ja jota elät.

Pidäthän myös silmäsi ja sydämesi auki, kaikelle sillä mitä ympäristössäsi tapahtuu. Huomaat kuinka tiivistymme, tulemme toisiamme lähemmäksi, kuinka tuntemattomista hyvin helposti tulee tuttuja, kuinka paljon helpompi meillä on yhdistyä tänä aikana. Huomaa ne sielut, joiden kanssa tämän maailman jaat. Kohtaa rohkeasti ihmiset ympärilläsi, kanssakulkijasi, vaikka vain hymyilemällä, katsomalla heitä silmiin ohi kulkiessasi. Pienimmätkin eleet ovat suurempia kuin osaat kuvitellakaan.

Muistathan jokainen hetki, ettet ole yksin. Et koskaan ole yksin. Olet valtavan rakastettu, olet turvassa ja olet juuri siellä missä sinun kuuluukin olla. Nauti tästä matkasta, tästä uudesta ajasta ja näistä uusista kokemuksista.

Minun on ilo jakaa kanssasi tämä matka, elämä, nämä kokemukset, tämä aika.
Kiitos, että olet!

Suurenmoisella rakkaudella ja kiitollisuudella,
Ida

Syyskuun rakkauskirjeen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Jos haluat jatkossa Rakkauskirjeet omaan sähköpostiisi, voit lisätä itsesi Rakkauslistalle täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s