Sina olet rakkauden arvoinen

Sinä olet rakkauden arvoinen

Syksy on sisäänpäin kääntymisen aikaa. Aikaa pudottaa lehdet ja pysähtyä itsensä äärelle, omaan syvyyteensä, kauniiseen kokonaisuuteensa. Aikaa sukeltaa syvälle sisään omaan rakkauteen ja nostaa se esille, muistaa, että on itsensä rakastamisen arvoinen, jokainen hetki. Sillä sitä me kaikki olemme.

Iltojen pidentyessä ja lämpötilan laskiessa tarvitsemme entistä enemmän tuota sisäistä rakkautta ja paloa pitämään meidät lämpiminä. Matkatessamme syvemmälle tietoisempaan ja avoimempaan aikaan meidän on oltava vahvemmin ja vahvemmin kosketuksissamme omaan kokonaisuuteemme, omaan rakkauteemme ja rakastaa itseämme kokonaisvaltaisesti ja ehdoitta.

Koska uskon täydesti siihen, että me jokainen ansaitsemme rakkautta ja ennen kaikkea, että me jokainen ansaitsemme sen, että täydesti rakastamme itseämme loin teille säkenöiville valonlapsille RAKASTA ITSESI PUHKI valmennuksen.

Valmennus on sinulle, joka tarvitset muistutusta siitä, että olet kaiken maailman rakkauden arvoinen ja haluat käytännön tehtäviä, joilla voit herätellä itserakkautesi kukoistamaan.

KOSKA…

Toivon, että voisin kertoa sinulle mitä näen, mitä tunnen. Toivon, että voisin auttaa sinua näkemään itsesi, auttaa sinua ymmärtämään kuinka kaunis olet. Ja mietin, mietin sinä upeus, milloin sinä unohdit? Milloin suljit itsesi pois itseltäsi? Milloin käänsit selkäsi totuudelle?

Sade rummuttaa hiljaa maahan, jokainen pisara putoaa erikseen, yhdistyen yhdeksi, ykseydeksi, osuessaan maahan. Kulkien ympäri maailmankaikkeutta yhtenä, raivoavana merenä, kaukaisena sumuna, aamukasteena. Jokainen pisara sisältäen valtameren, suuren tyhjyyden, kokonaisen maailmankaikkeuden.

Maailmankaikkeuden sinussa. Näetkö sen, tunnetko sen, kuinka kaikki muodostuu yhdeksi, sinussa? Kuinka kaikki on yhtä, sinussa?

Älä koskaan ole liian kiireinen ollaksesi läsnä itsellesi. Älä koskaan ole liian kiireinen löytääksesi totuutta itsestäsi. Älä koskaan anna voimaasi millekään itsesi ulkopuolella. Sinä valonlapsi, kaikki mitä tarvitset, on sinussa. Sinä olet meri, joka yhdistää maailman. Olet kaikki tähdet universumissa. Olet se energia, jota värähtelet maailmaan.

Hidasta, liiku aaltojen tahtiin, liiku itsesi tahtiin. Anna itsesi virrata vapaana, anna itsesi olla vapaa. Ja tuossa vapaudessa tulet muistamaan. Tulet muistamaan itsesi. Tulet muistamaan millaista on elää täydesti, jokaisella solulla kehossasi, hohtaen kuin yötaivas, loistaen kirkkaana kuin aurinko. Tässä ja nyt.

Sinä kaunis valonlapsi, näetkö sen, tunnetko sen, kuinka kaikki muodostuu yhdeksi, sinussa? Kuinka kaikki on yhtä, sinussa? Kuinka sinä olet valtameri. Kuinka sinä olet rakkaus.

Rakasta itsesi puhki -valmennus sisältää sinulle henkilökohtaisesti ja intuitiivisesti luodut rakkauskirjeet ja viikkotehtävät, jotka saat valitsemasi kuukauden neljänä sunnuntaina. Valmennusta voit jatkaa juuri niin kauan, kuin sinulle tuntuu hyvältä.

Lue lisää valmennuksesta ja tulee mukaan rakkausmatkalle itseesi täällä. Jotta sinä saisit kaiken sen ajan ja huomion, jonka ansaitset, paikkoja valmennukseen on rajoitetusti!

  • Jos haluat lukea lisää valmennuksesta klikkaa tästä.
  • Jos jo tiedät haluavasi mukaan marraskuun valmennukseen, voit ostaa sen itsellesi täältä (89 €/kk). Joulukuun ja tammikuunkin valmennukset ovat jo ostettavissa täällä.
  • Jos sinulle heräsi kysymyksiä, lähetä minulle sähköpostia: adventuresofloveandlight@gmail.com (Vastaan aina mahdollisimman pian. Jos et ole saanut minulta vastausta kahteen arkipäivään, en ole saanut viestiäsi – lähetäthän sen silloin uudelleen!)

Valtavalla ilolla, innostuksella ja rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s