joulukuu hyvaksymisen hiljentymisen ja itserakkauden aika

Joulukuu: Hyväksymisen, Hiljentymisen ja Itserakkauden aika

Hei säihkysielu. Tunsitko, kuinka marraskuun loppupuolella energia hieman hellitti, kuinka myrskytuuli hidastui lempeäksi tuulenvireeksi, kuinka saimme hieman lisää tilaa hengittää?

Joulukuussa astumme menneen vuoden vauhdikkaasta muutosprosessin alkuvaiheesta seuraavaan hieman kevyempään aikaan, jolloin meitä pyydetään hyväksymään kaikki se, mikä vuoden aikana on noussut esiin. Hyväksymään kaikki se, mikä on muuttunut. Hieman syvemmin uppoutumaan itseemme ja siihen, minkä vallitsevat muutokset ovat pakottaneet meidät kohtaamaan.

Edelleen ilmassa kaikuu koko vuoden raskaus, edelleen kuljemme läpi muutosta, muutosta, jonka tarkoituksena on auttaa meitä kollektiivisesti astumaan eteenpäin, lähemmäksi itseämme, lähemmäksi valoa ja rakkautta. Tämä muutos on tämän vuoden aikana vaatinut paljon, se on näyttäytynyt suurina myllerryksinä, kivuliaina elämäntilanteina ja hurjina kohtaamisina. Se on tuntunut loputtomalta ylämäeltä, pitkältä matkalta, jolle ei näy loppua.

Nyt olemme melkein kivunneet vuoren huipulle ja edessämme odottaa viimeinen, ehkä raskain ponnistus, mutta tuota ponnistusta keventää se, että vuorenhuippu on jo näköpiirissämme. Olemme jo melkein perillä ja se keveys, joka virtaa, kun ymmärrämme, että tämän taipaleen loppu on lähettyvillä tuo meille uutta energiaa.

Joulukuu on hyväksymisen, hiljentymisen ja itserkkauden aikaa. Aikaa, jolloin meitä pyydetään hieman hidastamaan, pysähtymään ja katsomaan taaksepäin, tarkkailemaan kaikkea sitä, mitä olemme matkamme aikana kohdanneet.

Hiljentymään, tarkkailemaan ja lempeästi hyväksymään se muutos, joka on tapahtunut ympärillämme ja itsessämme. Hyväksymään kaikki se, mikä on sisältämme kummunnut, kaikki se, mitä sydämessämme kannamme. Hyväksymään itsemme kokonaisuutena, juuri sellaisina kuin olemme. Ja tämä hyväksyminen vaatii läsnäoloa, kykyä päästää irti kaikesta muusta ja hiljentyä itsemme ääreen. Aloittaa se prosessi, jonka tarvitsemme käsitelläksemme kaikki se, minkä olemme kokeneet.

Joulukuu on myös suurta itserakkauden aikaa, aikaa, jolloin on tarpeen kääntyä niiden asioiden puoleen, jotka tukevat meitä, auttavat meitä, nostavat ilon ja inspiraation meissä. On aika kääntyä nautinnon puoleen, hemmotella itseämme ja huoltaa itseämme. Pitää huoli siitä, että selviämme ehjinä ja kokonaisina perille saakka, vaikka tuntuu, että maailma on repinyt meidät palasiksi. On ehdottoman tärkeä löytää iloa elämään, syvältä kumpuavaa inspiraatiota ja nautintoa, joka tukee omaa kokonaisuuttamme. Joka tukee sitä uutta minää, joka on päässyt tämän vuoden aikana kuoriutumaan esiin.

Ja tuon uuden minän voimme kohdata ainoastaan olemalla hyväksyvästi läsnä. Viimeistään nyt on aika luopua kaikesta siitä, mistä olemme pitäneet kiinni, mutta joka ei tunnu enää hyvältä, joka ei tunnu enää toimivan. Hyväksyä uusi minä ja kysyä, mitä minä tarvitsen tässä hetkessä? Mikä tuo minulle iloa, hyvää oloa ja nautintoa tässä hetkessä?

Joulukuu pyytää meitä hidastamaan ja hiljentymään. Pitämään itseämme lempeästi sylissä, kuiskaamaan rakastavia sanoja ja löytämään se valo ja voima itsestämme, joka meissä kaikissa voimakkaana asuu, jos vain sen pintaan päästämme. Tämä aika pyytää meitä myös pysähtymään nauttimaan liikkumattomuudesta, hiljaisuudesta, hetken hengähdystauosta. Katsomaan taakse ja ymmärtämään, kuinka pitkälle olemme lyhyessä ajassa kulkeneet, kuinka suuresti olemme avautuneet, vaikka tuntuisikin siltä, että olemme vain hajonneet.

Sinä et ole hajonnut, päinvastoin, olet kuoriutunut ulos vanhasta ja astunut uuteen. Vaatii totuttelua olla niin paljaana ja alastomana tässä maailmassa. Vaatii lempeyttä, itserakkautta ja valtavasti rohkeutta antaa itsensä olla paljaana ja alastomana, jättää alas murenneet suojamuurit maahan, astua niiden yli ja hyväksyä se, mikä on nyt. Hyväksyä, että muutos on vaikuttanut meihin suuresti ja voimakkaasti, pakottanut meidät uuteen kysymättä.

JOULUKUUN VOIMATEOT

Tässä ajassa meitä pyydetään hyväksymään kaikki mikä on ollut ja kaikki se mikä on nyt. Hyväksymään itsemme ja hyväksymään myös muut, hyväksymään se, että kohtaamme toisemme uudenlaisina, kenties hieman haparoiden ja kompuroiden, mutta uudella tavalla avoimina ja voimakkaina.

Meitä pyydetään hiljentymään, hidastamaan ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Todella olemaan läsnä itsessämme ja oppia tuntemaan itsemme tässä hetkessä, tässä tilassa. Olemaan niin läsnä, että löydämme kaiken sen mikä itseämme tässä hetkessä tukee, jotta voimme lopullisesti päästää irti kaikesta muusta.

Ja ennen kaikkea meitä pyydetään kääntymään itserakkauden puoleen, löytämään ilo ja hyvä olo itsestämme. Huoltamaan, rakastamaan ja hellimään itseämme, kiittämään itseämme siitä matkasta, jonka olemme kulkeneet ja muistuttamaan itseämme siitä, kuinka valtavan rohkeita, voimakkaita ja valovoimaisia olemme.

Sillä sinä olet valtavan rohkea, voimakas ja valovoimainen. Sinä ansaitset ottaa pienen hengähdystauon ja antautua itsellesi. Sinä ansaitset tilaa hengittää syvään ja hyväksyä kaikki se mikä on.

Muistathan, ettet ole tällä matkalla yksin. Koemme valtavan suurta muutosta kollektiivisesti, toisiin se vaikuttaa voimakkaammin, toisiin hieman vähemmän. Ethän silti epäile itseäsi tai omaa matkaasi, ethän epäröi jakaa ja hakea apua. Nyt jos koskaan on aika pyytää apua ja antaa apua, on aika tarttua niihin tukipilareihin, jotka maailma ympärillämme avuksemme tarjoaa.

Huolehdi itsestäsi, ole läsnä ja anna itsesi levätä. Nyt ei tarvitse taistella, tsempata tai pyrkiä yhtään mihinkään, ainoastaan hyväksyä. Hyväksyä kaikki mikä on.

Rakkaudella,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s