Kuinka tehdä unelmista totta: energian avaaminen unelmille

Kuinka tehda unelmista totta energian avaaminen unelmille

Mitä sinä toivoit uudelta vuodelta? Mitä sinä toivot elämältä? Monesti kamppailemme sen kanssa, etteivät toiveemme toteudu. Koemme epäonnistumista ja turhautumista siitä, kuinka kerta toisensa jälkeen tunnumme menettävän juuri sen, mitä niin paljon itsellemme kaipaisimme. Ihmettelemme, suremme, kenties jopa syyttelemme. Syytämme maailmaa siitä, ettei se anna meille sitä, mitä tarvitsisimme.

Totuus on kuitenkin, että me saamme kaiken sen, minkä uskomme ansaitsevamme. Manifestoimalla toiveemme, unelmamme ja tarpeemme vedämme niitä automaattisesti puoleemme. Ajatuksemme, toiveemme ja sanamme lähettävät energiavirran eteenpäin, joka kutsuu kaikkea sitä, mitä me pyydämme. Me vedämme puoleemme kaikkea sitä, mitä pyydämme, toivomme ja tarvitsemme.

Aina pyynnöt ja toiveet eivät toteudu niin kuin kuvittelimme, ne voivat aueta aivan eri lailla, tavoilla, joita emme osanneet odottaa, emme edes osanneet kuvitella. Toisinaan se, ettei jokin onnistu tai tule tarkoittaa sitä, että maailma vielä muovaa erilaisia mahdollisuuksia, energia valmistautuu johonkin suurempaan, joka on meille tarkoitettu.

Monesti sisällämme voi elää pieni epäilys, pieni ääni, joka ei usko siihen, että me ansaitsemme kaiken sen, mitä pyydämme. Usein me itse voimme huomaamattamme seistä oman hyvinvointimme tiellä.

Jos katselet unelmaelämääsi, kuvittelet tilanteen, jossa kaikki on hyvin, jossa sinä voit hyvin – mikä tunne sinulle nousee? Minkälainen olo sinulla on omassa unelmaelämässäsi, miltä tuntuu, jos sinulla on kaikki hyvin?

Tutki ja tunnustele tuota tunnetta ja kysy itseltäsi: Mikä estää tuon tunteen tässä hetkessä? Mikä minussa kokee, etten ansaitse tuota hyvää oloa tässä ja nyt?

Helposti me ehdollistamme kaiken hyvän, asetamme sääntöjä menestykselle ja kuvittelemme, että meidän täytyy työskennellä hirveän paljon sen eteen, että me voisimme voida hyvin, saisimme menestyä, saisimme onnistua.

Todellisuudessa sinä ansaitset voida hyvin jokainen hetki, riippumatta siitä mitä teet tai jätät tekemättä. Sinun ei tarvitse ansaita hyvää oloa, sinun ei tarvitse ansaita rakkautta, hyvinvointia tai elämisen perustarpeita.

Sinä riität, sinä olet tarpeeksi ja sinä ansaitset kaiken hyvän, tässä ja nyt, jokainen hetki.

Kuinka tehda unelmista totta energian avaaminen unelmille

Annathan siis itsellesi tilaa kohdata itsesi ja ne haavat, esteet ja haasteet, jotka ovat sydämesi ympärille rakentuneet ja kuiskivat sinulle, ettet jotakin ansaitse. Annathan näiden tunteiden nousta pintaan ja kerrothan itsellesi, etteivät ne ole totta. Kerrothan itsellesi, että sinä ansaitset kaiken hyvän, jokainen hetki, riippumatta siitä miten voit, miten elät, miten olet elänyt.

Ethän rakas säihkysielu ehdollista omaa olemassaoloasi ja elämääsi, vaan anna itsesi avautua. Avautua kaikelle hyvälle, anna itsesi vastaanottaa maailmankaikkeuden rakkaus ja kaikki hyvä, jonka se mukanaan tuo. Anna energiasi avautua kaikelle hyvälle, joka odottaa sitä, että se pääsee astumaan elämääsi. Anna energiasi avautua unelmillesi, itsesi avautua unelmaelämällesi.

Usko siihen, että sinä ansaitset kaiken, kaiken hyvän, kaiken kauniin ja kaiken rakkauden. Löydä ne ajatusmallit itsessäsi, jotka seisovat sallimisen tiellä ja lähde rohkeasti niitä purkamaan. Salli itsessäsi kaikki, salli itsesi saada kaikki se, minkä tässä hetkessä tarvitset.

Salli itsesi elää, avoimesti, vapaasti ja rohkeasti – jokainen hetki omaa kokonaisuuttasi, valoasi ja rakkauttasi arvostaen ja kunnioittaen. Näe se ihmeellisyys, joka olet. Sillä sinä olet ihmeellinen, ihmeellisen upea omassa itsessäsi ja ansaitset kaiken hyvän itsellesi, jokainen hetki, tässä ja nyt. Tiedäthän sen?

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: