Näin suojaat energiaasi ja pysyt omassa voimassasi

Nain suojaat energiaasi ja pysyt omassa voimassasi

Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa, energiamme toimii niin kaikuluotaimena kuin vastaanottajana, joka navigoi meitä läpi päivän eri tapahtumien, kohtaamisten ja tilanteiden.

Mitä herkempiä olemme, sitä vahvemmin tunnemme kaiken ulkopuolisen itsessämme. Sitä helpommin otamme muiden tunteet ja taakat kantaaksemme. Mitä vähemmän olemme läsnä itsessämme ja omassa kokonaisuudessamme, sitä helpommin kaikki ulkopuolinen pääsee takertumaan meihin kiinni.

Me jokainen pystymme kuitenkin suojaamaan ja puhdistamaan itse itseämme ja omaa energiakenttäämme. Harjoittelemalla pystymme hallitsemaan sitä, mikä kaikki pääsee koskettamaan meitä ja energiaamme, mikä vaikuttaa omaan energiakenttäämme.

Energiakenttämme on kuin suojakupu, suuri ympyrä fyysisen kehomme ympärillä, joka jalkojen alta yhdistyy maan voimaan ja sitä kautta koko maailmankaikkeuden valoverkostoon ja pään yläpuolelta taivasenergiaan ja sitä kautta koko maailmankaikkeuden valoverkostoon.

Olemme kuin suureen energiseen pumpuliin käärittyjä loistavia olentoja, jotka ovat jatkuvassa yhteydessä elämään ympärillään.

Lävitsemme kulkee keskisäie, maasta taivaisiin, jaloista päähän, aina valoverkostoon saakka. Tuon keskisäikeen kautta oma energiamme kulkee jatkuvassa virtauksessa energiakentässämme, lävitsemme maailmankaikkeuteen ja sieltä takaisin. T

uo keskisäie on tärkeä oman voiman pilari, sitä vahvistamalla vahvistamme omaa voimaamme, omaa energiakenttäämme, omaa energiaamme.

Mitä vahvempi oma energiamme on, sitä suuremmaksi oma energiakenttämme kasvaa ja mitä suurempi energiakenttämme on, sitä suurempi suoja meillä on kaikelle ulkopuoliselle.

Voit kuvitella, että energiakenttäsi on rakkaudellinen siivilä, joka siivilöi kaiken ulkopuolisen ennen kuin se pääsee keskukseesi. Jos energiakenttäsi on pieni, on siivilöinnille vähemmän tilaa ja näin kaikki ulkopuolinen pääsee vahvemmin sinuun käsiksi. Jos taas energiakenttäsi on suuri jää kaikki ulkopuolinen myös energiakenttäsi laitamille, eikä pääse koskettamaan sinua yhtä voimakkaasti.

Energiakenttämme on yhteydessä omaan keskisäikeeseemme, omaan voimaamme. Mitä selkeämmin toimimme omasta keskuksestamme käsin, mitä vahvemmin olemme omassa voimassamme, sitä suurempi energiakenttämme on.

Mitä enemmän olemme läsnä itsessämme ja omassa kokonaisuudessamme, sitä suurempi energiakenttämme on.

Monet puhuvat suojauksista ja joissakin tilanteissa niillä on paikkansa.

Tärkeämpää kuin itsensä suojaaminen ulkopuoliselta on oman voimansa kasvattaminen, jotta energiakenttä pääsee laajentumaan ja toimimaan luonnollisena suojana kaikelle ulkopuoliselle.

NÄIN LAAJENNAT JA PUHDISTAT ENERGIAKENTTÄÄSI

Olemalla läsnä itsessäsi palautat energian itseesi ja omaan kokonaisuuteesi. Näin annat myös energiakentällesi tilaa kasvaa.

Läsnäolo on kaiken avain, se on perusta kaikelle muulle. Ilman läsnäoloa et pääse kosketuksiin itsesi kanssa.

Toimimalla itsestäsi käsin vahvistat omaa voimaasi ja vahvistamalla omaa voimaasi vahvistat myös energiakenttääsi. Antauduthan siis itsellesi ja annat itsesi täydesti toimia omaa sydäntäsi kuunnellen.

Omaa voimaa voi vahvistaa myös fyysisesti. Mitä vahvempi kehomme on, sitä vahvempi myös energiakenttämme on. Kaikki liikunta vahvistaa sinua. Myös erilaiset hengitysharjoitukset auttavat palautumaan itseen ja saavat oman energian virtaamaan vapaammin ja siten myös kasvamaan.

Me voimme paremmin, kun asetamme rajat itsemme ja ulkomaailman välille. Vaikka haluamme auttaa, ei se tarkoita, että meidän tarvitsisi imeä muiden huonoa oloa itseemme. Voimalla hyvin, pystymme myös auttamaan enemmän. Joten huolehdithan rajoistasi, muistathan vahvistaa itseäsi ja omaa energiakenttääsi.

Mitä vahvemmin toimit itsestäsi käsin ja omasta kokonaisuudestasi, omasta voimastasi käsin, sitä voimakkaammin myös autat maailmaa ympärilläsi.

Kun olemme ehyitä, hyvinvoivia ja toimimme omasta keskuksestamme käsin olemme kuin suuria, valoisia rakkauskapseleita, jotka välittävät hyvää ja rakkautta maailmaan pelkällä olemassaolollaan.

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: