Helmikuun energia Luomisen ja muutoksen aika

Helmikuun energia: Luomisen ja muutoksen aika

Tunnetko kuinka energia väreilee ympärilläsi, kutsuu sinua palaamaan itseesi, pyytää sinua vahvemmin luomaan todeksi kaiken sen, mikä sinua kutsuu. Elämme ajassa, jossa suunnittelemme, rakennamme ja luomme todeksi omaa sieluntehtäväämme. Ajassa, joka vahvasti kuljettaa meitä kohti korkeampaa tietoisuutta ja myös vaatii toimimaan tuosta tietoisuudesta käsin.

Kuinka läsnä sinä olet itsessäsi, kuinka selkeästi kuulet sydämesi viestit? Tähän alkuvuoden energia on keskittynyt, se on auttanut sinua kulkemaan voimakkaammin itseesi ja nostanut vahvasti esille niitä asioita, jotka eivät tue sinua tässä hetkessä.

Tammi- ja helmikuun vaihde on pysähtynyttä ja puhdistavaa energiaa, palauttavaa aikaa alkuvuoden virtaavasta ja eteenpäin vievästä energiasta. Valmistelevaa aikaa helmikuun energialle, joka kysyy Miten sinä voit luoda todeksi kaiken, sen mikä sinua kutsuu?

Helmikuun energia kantaa mukanaan iloa ja keveyttä, luomisen iloa, aktiivista ja virtaava energiaa, joka auttaa meitä suunnittelemaan ja lähtemään toteuttamaan kaikkea sitä, mikä meitä tässä hetkessä kutsuu. Tämä on aikaa, jolloin suhde itseemme syvenee ja entistä vahvemmin tuomme itsemme näkyväksi ulkomaailmalle juuri sellaisina kuin olemme.

Keskitythän tässä ajassa olemaan läsnä itsessäsi ja seuraathan estoitta omaa ohjaustasi. Luotathan itseesi ja omiin tuntemuksiisi, luotathan kaikkeen siihen, mikä kutsuu sinua. Tämä on luottamuksen aikaa, aikaa, jolloin epäilyksistä huolimatta on tartuttava toimeen, tehtävä se muutos, jonka tässä hetkessä tarvitsemme.

Tämän ajan energiassa on valtavasti iloa ja keveyttä, sen voimakkaista vaatimuksista huolimatta kaiken alla on kevyt virta, virta, joka nostattaa keveyden myös meissä. Näemme selkeämmin, mikä meitä tukee ja mikä ei. Näemme selkeämmin oman tilamme, mutta myös maailman tilan. Tämä on aikaa, joka selkiyttää, keveydellään ja virtaavuudellaan luo tilaa avoimuudelle, muutokselle, selkeydelle ja sydänyhteydelle.

Antauduthan siis estoitta tuolle kevyelle virralle, jonka tunnet kutittelevan sydäntäsi. Olethan rohkea ja avaudut itsellesi, avaudut maailmalle ympärilläsi. Sallithan yhteyden itseesi ja elämään ympärilläsi, vahvistathan läsnäoloasi, yhteyttä itseesi ja maahan jalkojesi alla.

Ne muutokset, jotka tässä ajassa luomme, ne askeleet, jotka astumme eteenpäin vaativat vahvan maakontaktin. Tukevat juuret, jotka pitävät meidät syvässä yhteydessä maahan ja omassa keskuksessamme, muistuttavat meitä siitä, mikä on meille totta ja tarpeen tässä hetkessä.

Mitä vahvemmin olemme yhteydessä maahan, sitä voimakkaammin avaudumme myös ylös, sitä vapaammin kuulemme sen ohjauksen, jonka taivasenergia meille välittää. Muistathan siis tasapainon itsessäsi, tasapainon maan ja taivaan välillä, maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välillä, itsesi ja ulkopuolisen välillä.

Tasapaino keskittää meitä ja auttaa meitä toimimaan omasta keskuksestamme käsin. Vahva maayhteys tukee meitä ja tarjoaa meille lempeän ja rakkaudellisen tuen matkallamme eteenpäin. Läsnäolo avaa meidät itsellemme ja omalle viisaudellemme. Ja tuosta maadoittuneesta, tasapainoisesta läsnäolon tilasta voimme lähteä luomaan muutosta.

Rakentamaan pilvilinnojamme, suunnittelemaan unelmiamme ja puhaltamaan unelmamme käsinkosketeltaviksi, todeksi, siihen maailmaan, jossa elämme. Tämä on aikaa luoda, ehdoitta, rakkaudella ja innostuksella luoda unelmistamme totta. Rakentaa unelmaelämäämme, elää pilvilinnojen rakennustyömaalla ja nähdä kuinka valinnoillamme luomme todeksi elämää, joka jokainen hetki tukee meitä ja omaa kokonaisuuttamme.

On aktiivisen muutoksen aika. Tartuthan tämän ajan virtaavaan energiaan ja sallit muutoksen itsessäsi, muutoksen elämässäsi. Sillä sinä ansaitset elää kaikki unelmasi todeksi, sinä ansaitset elää elämää, joka tukee omaa kokonaisuuttasi, joka tuntuu hyvältä koko sinussa.

Rakkaudella,
Ida

P.S. Jos kaipaat vahvempaa sukellusta itseesi ja siihen, mitä sinun energiasi heijastaa maailmaan kirjoitan sinulle ilolla Sielun Tarinan. Sielun Tarinan voit tilata itsellesi täältä. Sielun Tarinoita uudelle vuodelle saa vielä helmikuun ajan.

P.P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s