Miten Sielun Tarinat syntyvät?

Miten sielun tarinat syntyvat

Saan usein kysymyksen siitä, miten teen Sielun Tarinan, miten voin aistia toisen energian niin helposti ja kuinka sanat kumpuavat ulos. Tässä kirjoituksessa jaan sitä, miten Sielun Tarinat teen, kuinka aistin energiaa ja mitä Sielun Tarinoissa usein nousee esille.

MIKÄ SIELUN TARINA ON?

Sielun Tarina on sinun tarinasi, se on kirjoitus, joka heijastaa energeettistä kokonaisuuttasi. Sielun Tarina kertoo, mitä sinun energiasi tässä hetkessä viestittää, mistä sinun Sielusi koostuu, mistä se on syntynyt.

Usein Sielun Tarinoissa nousee myös esiin jotakin, mitä energiasi pyytää tässä hetkessä huomioimaan. Jotakin, joka auttaa sinua vahvemmin laskeutumaan itseesi ja avaamaan energiaasi, jotta voisit vahvemmin toimia omasta kokonaisuudestasi käsin.

NÄIN SIELUN TARINAT SYNTYVÄT

Kirjoittaessani Sielun Tarinoita minä istun alkuun meditoimaan, pysähdyn itseni ääreen ja kuljen itseni yli tunnustelemaan sinun energiaasi. Istun usein melko kauan ja tunnustelen energiaasi, katselen niitä värejä, kuvia ja mielikuvia, joita energiastasi nousee. Sukellan tunnustelemaan miltä kehosi tuntuu, mitä tunteita sinusta heijastuu. Tutustun ajan kanssa sinuun ja energiaasi lempeästi, rakkaudella ja sallien kaiken sen, mitä sinä olet, juuri sellaisena kuin olet.

Jossain vaiheessa tunnustelun lomassa sanoja alkaa nousta mieleeni, ne pyytävät ulospääsyä, silloin tartun kynään ja pyydän puhtaan ja kauniin kirjoituksen sinulle juuri tähän hetkeen.

Tämän jälkeen annan sanojen virrata lävitseni, vapaasti ja estoitta, juuri sellaisina kuin ne tulevat. Luon sanoin todeksi sitä, minkä sinusta aistin. Kuvailen mahdollisimman kauniisti ja aidosti energiaasi, sitä kaikkea, mitä sinusta koen ja aistin, mitä sinusta kumpuaa. Kirjoitan auki Sinun tarinasi sieluna täällä maan päällä.

Jokainen Sielu, jokainen tarina, jokainen kirjoitus on yksilöllinen ja omanlaisensa, aivan kuten jokainen meistä on yksilöllinen ja omanlaisensa.

Usein kirjoituksissa kuitenkin nousee samoja teemoja, aiheita, jotka tuntuvat olevan universaaleja, mutta jokaiselle nämä aiheet näyttäytyvät erilailla, tulevat eri lähtökohdista, tuntuvat erilaisilta. Keskeisinä teemoina on usein, miten olla vahvemmin yhteydessä itseensä, energian avaaminen ja salliminen, vapautuminen, voimaantuminen ja tasapaino itsessä. Myös luonnon eri elementit nousevat usein esille, meissä kaikissa on kaikkia elementtejä, mutta jokaisella ne ilmenevät hyvin omalla tavallaan.

Sielun Tarina ei vaadi sinulta mitään muuta kuin avoimuutta vastaanottaa se viesti, jonka sinä haluat itsellesi välittää.

Kirjoitusta varten en tarvitse muuta kuin nimesi. Pyyntösi ja nimesi toimivat karttoina, joiden avulla löydän sinut miljoonien energioiden joukosta. Meillä jokaisella on hyvin yksilöllinen ja vahva energia, joka on aistittavissa mistä vain, kunhan tarpeeksi hiljentyy ja keskittyy kuuntelemaan.

Voit kuvitella, että jokainen ihminen on kuin energiapallo ja maailmamme on kuin energeettinen tähtitaivas, täynnä kirkkaasti loistavia ja tuikkivia valopalloja. Pyytäessäni päästä kirjoittamaan sinun energiastasi, energiasi ikään kuin nousee ilmaan, tekee itsensä nähdyksi ja esittäytyy minulle, yhtä avoimesti, lempeästi, sallivasti ja rakkaudella kuin minäkin kohtaan sen.

Uskon, että meillä jokaisella on tämä sama kyky aistia energiaa, nähdä ja kokea se energeettinen maailma, joka on jokainen hetki läsnä ympärillämme. Kaikki evät vain ole avoinna energian aistimiselle, mikä on hyvin luonnollista tässä maailmassa, jossa aistimista on aktiivisesti painettu alas ja siitä on opetettu pois. Energian aistimista ja tunnustelua voimme aivan jokainen kuitenkin harjoitella päivittäisessä elämässämme.

Sielun Tarinoiden kirjoittaminen on yksi suurimmista iloistani – on sanoinkuvaamattoman upeaa päästä sanoittamaan energioitanne, tuoda teitä lähemmäksi omaa säkenöivän kaunista kokonaisuuttanne. Olen valtavan kiitollinen siitä, että saan tehdä tätä työkseni.

LUE LISÄÄ SIELUN TARINOISTA & TILAA OMA TARINASI

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: