Maaliskuun energia kasvun aika

Maaliskuun energia: kasvun aika

Maaliskuu on lempeän ravistelevaa aikaa, aikaa, jolloin lähdemme voimakkaammin seuraamaan omia sielunpolkujamme ja fyysisesti luomaan todeksi kaikkea sitä, mikä meitä tässä hetkessä kutsuu. Eteenpäin astuminen tarkoittaa myös vahvasti irtipäästämistä; maailma ympärillämme ja itsessämme muotoutuu uudelleen: on aika päästää irti vanhoista kaavoista, uskomuksista ja tiloista ja rohkeasti siirtyä uuteen.

Maaliskuu on vavisuttavaa ja ravistelevaa aikaa, aikaa, joka vaatii ihmisiä keskittymään oleelliseen ja päästämään irti kaikesta muusta. Tämä tulee myös olemaan aikaa yhdistyä: kohdata maailman muutokset yhdessä, luoda yhteyksiä ja tukea toinen toisiamme omassa kasvussamme – maailman siirtymisessä rakkaudellisempaan tilaan.

Tämän hetken energia voi tuntua epävarmalta, pelottavalta, uhkaavalta. Maailman kaaos tuntuu nousevan selkeästi näkyviin, sisäiset kaaoksemme vaativat ulospääsyä ja selkeyttä.

Tämä kaikki on kuitenkin hyvin tarpeellista. On tarpeellista puhdistautua vanhasta, päästää irti, rakenteita on ravisteltava, vanhojen ajatusmallien kaaduttava.

Ne siemenet, jotka istutimme viime syksynä, jotka ovat syntyneet viimeisen 7 vuoden ajatus- ja muutostyön johdosta, lähtevät nyt vauhdilla kasvamaan ja myös ottavat tilaa kasvulle.

Tässä ajassa on tärkeä olla läsnä, löytää luottamus itsestä, kuunnella omaa ääntään ja kunnioittaa kaikkea sitä, mikä itsestä kumpuaa. Mitä vahvemmin olemme läsnä ja mitä vahvemmin opimme luottamaan, sitä helpompi tämä aika tulee meille olemaan.

Mitä avoimempia olemme tämän hetken energialle, sen voimakkaalle muutosvoimalle, sitä nopeammin liikumme eteenpäin ja sitä selkeämmin näemme kaikki ne mahdollisuudet, jotka tästä hetkestä kumpuavat. Ymmärrämme, kuinka kaikki on mahdollista, kun mikään ei ole varmaa.

Muistathan siis pysähtyä, todella pysähtyä olemaan läsnä itsessäsi. Huolehdi itsestäsi ja rakasta itseäsi, ota itsellesi tilaa ja aikaa luoda todeksi kaikki se, mikä sinua kutsuu. Seuraa omaa intuitiotasi, tartu niihin mahdollisuuksiin, jotka nousevat ja päästä irti kaikesta vanhasta. Päästä irti kaikesta siitä, mikä sinua ei enää tue. Kaikesta siitä, mikä tuntuu vaikealta, vaikka se olisi vielä eilen tuntunut hyvältä.

Muistetaan myös tukea toinen toisiamme, kuunnella ja olla läsnä toisillemme. Lähetetään rakkautta ympäristöllemme, kaikille, jotka päivän aikana kohtaamme. Löydetään yhteisöllisyys tässä ajassa, jolloin sitä todella tarvitaan.

Yhdessä pystymme rakentamaan sen maailman, jossa me kaikki voimme hyvin. Yhdessä voimme nostaa maailman tilaa rakkaudellisemmaksi.

Jaathan siis avoimesti kaikkea kokemaasi, sano hei niille ihmisille, joihin tunnet vetoa, luo ryhmiä, tuo ihmisiä koolle. Mitä useampi meistä tekee yhdessä, sitä vahvempaa rakkaudellista energiaa välitämme maailmaan, toisillemme ja itsellemme.

Voimakkaan rakkaudellista kuukautta! Kerro mitä kaikkea tämän hetken energia herättää sinussa kommenteissa, sähköpostitse tai Instagramissa.

Rakkaudella,
Ida

P.S. Oma vastaukseni yhteisöllisyyteen on Love & Light Triben luominen, jossa sukellamme läsnäolevampaan, tietoisempaan ja rakkaudellisempaan arkeen yhdessä Instagramissa. Tule mukaan!

P.P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s