Matka kohti unelmaelämää: Mitä unelmaelämä on ja miten luoda se todeksi?

Matka kohti unelmaelamaa mita unelmaelama on ja miten luoda se todeksi

Unelmaelämä, on jotakin, jota toivon, että me jokainen voisimme elää, jokainen hetki. Mutta, mitä unelmaelämä on ja miten sinne pääsee?

Minulle unelmaelämä ei ole se, että kaikki unelmat kävisivät toteen ja, että kaikki olisi jokainen hetki hyvin. Unelmaelämä on minulle aitoutta, aitoa, vapaata ja omaa itseä kunnioittavaa elämää.

Elämää, jossa on niin vahvasti ja voimakkaasti yhteydessä itseensä, että elää täydesti itsestään käsin.

Unelmaelämä on sellaisen elämän elämistä, joka jokainen hetki heijastaa omaa sisäistä maailmaa. Me jokainen kannamme universumeja sisällämme, olemme tähtipölystä rakennettuja ihmeitä, säihkyviä valo-olentoja kauniissa ihmiskehossa. Kannamme sisällämme elämää, voimaa, energiaa, omaa maailmaamme, omaa itseämme.

Unelmaelämä on sitä, että tuomme näkyväksi sen maailman, joka sisällämme elää.

Annamme oman elämänvoimamme kummuta meistä ylös, energiamme virrata vapaana, oman maailmamme nousta fyysiseksi ilmentymäksi maailmaan. Annamme itsellemme tilaa olla juuri sellaisia kuin olemme. Annamme itsellemme tilaa olla oma itsemme, jokainen hetki.

Silloinkin, kun sattuu, kun ei tunnu hyvältä. Silloinkin, kun tuntuu räjähtävän onnesta. Silloinkin, kun tuntee olevansa eksynyt, silloinkin, kun tietää tasan mihin seuraavaksi astua.

Minulle unelmaelämä on aitoutta, aitoutta itsessä ja maailmassa, vapautta elää omana itsenä tässä maailmassa.

Uskon, että tuo vapaus antautua itselle, omalle kokonaisuudelle löytyy, kun hiljennymme itsemme ääreen. Kun pysähdymme olemaan läsnä itsessämme ja todella tunnemme, näemme ja koemme kaiken itsessämme.

Uskon, että unelmaelämä löytyy, kun löydämme itsemme. Ja itsemme löydämme, kun uskallamme avata silmämme kaikelle itsessämme, kun pysähdymme kohtaamaan itsemme ja kaiken sen, mitä sisältämme kumpuaa.

Läsnäolon kautta pääsemme kosketuksiin itsemme kanssa, pääsemme tutustumaan itseemme ja siihen kaikkeen, mitä jokainen hetki koemme. Siihen, kuinka maailman koemme ja siihen, kuinka me maailmaan asetumme.

Läsnäolo sallii myös muutoksen, avaa itseä muutokselle, antaa tilaa sille totuudelle, että me olemme alati muuttuvia, kasvavia ja kehittyviä olentoja. Synnymme jokainen aamu uudelleen ja jokainen hetki, jonka koemme, on uusi.

Läsnäolo sallii hiljentymisen, jonka kautta kuulemme sydämemme rytmin ja voimme lähteä tanssimaan sen mukana.

Voimme astua tanssiin maailman kanssa, antautua elämälle ja jokaisella askeleella puhtaasti ilmentää kaikkea sitä, mitä sisällämme olemme. Kaikkea sitä, mikä on tässä ja nyt.

Unelmaelämä on matka tähän hetkeen, se on matka itseen, sallimiseen ja rakkauteen. Matka, joka avaa meitä itsellemme ja mitä vahvemmin olemme avoinna, sitä avoimempi maailma on meille, sitä enemmän mahdollisuuksia se meille luo toteuttaa kaikkea sitä, mitä kaipaamme.

Unelmaelämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan läsnäoloa, niin vahvaa ja syvää läsnäoloa itsessä, että lähtee automaattisesti luomaan todeksi elämää, jossa voi hyvin, elämää, joka heijastaa itseä.

Ja me jokainen voimme elää omaa unelmaelämäämme, meillä jokaisella on täysi oikeus, vapaus ja vastuu elää omaa unelmaelämäämme, elämää, joka on meidän näköistämme, elämää, jossa voimme hyvin.

Sillä me jokainen ansaitsemme elämän, joka heijastaa omaa sisintämme. Riippumatta siitä kuka olemme, mistä tulemme tai mitä olemme tehneet. Aivan jokainen, olemme oman unelmaelämämme arvoisia ja meillä on täysi oikeus elää elämää, joka heijastaa puhdasta kauneuttamme.

Muistahan siis rakas säihkysielu pysähtyä kysymään, miten sinä voit ja mitä sinä tarvitset, jotta voisit elää elämää, joka kokonaisvaltaisesti tukee sinua ja kokonaisuuttasi.

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: