Näin purat tunteitasi ja saat energiasi virtaamaan vapaammin

Nain purat tunteitasi ja saat energiasi virtaamaan vapaammin

Kun maailma tuntuu kutistuvan ympärillä, sydän tuntuu puristuvan kasaan, eikä tiedä miten astua eteenpäin, muistathan kääntyä rakkaan kehosi puoleen ja sen avulla ravistella itsesi irti kaikesta siitä, mikä sinua painaa. Annathan itsellesi tilaa fyysisesti purkaa kaikkea sitä, mitä sisälläsi koet.

Kehomme on upea ja kaunis osa meitä, aivan kuten energiammekin ja toimiessamme kokonaisuudestamme käsin toimimme myös kehostamme käsin. Herätellessämme energiaamme, herättelemme myös kehoamme. Kehomme ja energiamme heijastavat jokainen hetki toinen toisiamme.

Kokosin sinulle yksinkertaisia ja konkreettisia harjoituksia, jotka auttavat päästämään irti, purkamaan ja puhdistamaan niin kehoa, tunteita kuin energiaa.

RAVISTELU

Nouse seisomaan, jalat tukevasti juurtuneina maahan ja lähde ravistelemaan kehoasi. Tee alkuun mahdollisimman pientä liikettä, kuvittele, että ravistelet itseäsi sisältäpäin ja anna liikkeen kasvaa suuremmaksi, levitä koko kehoon.

Pyri rentoutumaan ravistelun aikana, anna kehollesi lupa liikkua hallitsemattomana. Lisää halutessasi ravisteluun ääntä, avaa suusi ja uloshengityksellä sano AAA.

Ravistele 5-10 minuuttia ja lysähdä sen jälkeen lattialle makaamaan. Rentouta kehosi, hengitä syvään sisään ja ulos.

Miltä kehosi tuntuu? Miltä energiasi tuntuu? Mitä tunteita sinussa nousi?

HENGITYS

Istu tai seiso niin, että selkäsi on suorana. Sulje hetkeksi silmäsi ja pysähdy tähän hetkeen. Tunnustele hengitystäsi, miten se virtaa ja missä se virtaa.

Lähde syventämään hengitystäsi niin, että tunnet vatsasi kohoavan sisäänhengityksellä ja napasi painuvan kiinni selkärankaan uloshengityksellä.

Kuvittele, että sisäänhengityksellä kehosi laajenee, että ilmavirta luo tilaa kehoosi, pehmentää jumiutuneita kohtia ja antaa tilaa lihaksille, luille ja sisuskaluille liikkua vapaasti.

Kuvittele, että uloshengityksellä sinusta poistuu kaikki ulkopuolinen ja raskas.

Jatka hengittelyä 5 minuuttia. Rauhassa ja itseäsi kuunnellen hengitä syvään sisään ja luo kehoosi tilaa ja uloshengityksellä päästä irti kaikesta raskaasta.

TANSSI

Mitä vapaammin kehomme liikkuu, sitä vapaammin energiamme virtaa. Laita siis lempibiisisi soimaan ja tanssi vapaasti ja estoitta. Anna kehosi viedä ja liikkeen virrata vapaasti, älä huolehdi siitä, miltä näytät vaan keskity ainoastaan siihen, miltä kehossasi tuntuu, mitä kehosi seuraavaksi haluaa tehdä.

Antaudu täydesti liikkeelle, anna sen johdatella sinua, ravistella sinua, vapauttaa sinua.

Tanssitauon jälkeen pysähdy hengittämään ja tunnustelemaan miltä kehosi tuntuu ja kuinka energiasi virtaa.

KÄVELE LUONNOSSA

Vie itsesi kävelylle luontoon ja kävele mahdollisimman hitaasti. Pyri jokaisella askeleella tuntemaan kuinka jalkasi osuvat maahan, kuinka maa kannattelee sinua.

Antaudu täydesti luonnon hoidettavaksi ja hellittäväksi. Läsnäoleva kävely ja luonnon parantava voima ovat eheyttäviä ja vapauttavia auttajia, joita kannattaa hyödyntää aina kuin voi.

Luontoa on kaikkialla, kaupungissakin, joten voit harjoitella läsnäolevaa kävelyä vaikka kävellessäsi kauppaan. Tärkeintä ei ole missä vaan, miten, se että annat itsellesi tilaa olla vain ja ainoastaan tässä, antaudut tuntemaan miten kehosi on osa ympäristöä, kuinka se osuu maahan, kuinka ilma silittelee ihoasi ja aurinko lämmittää sieluasi.

Muistathan jokaisen harjoituksen, pysähtymisen ja itsesi kuuntelun jälkeen kiittää itseäsi siitä, että otit itsellesi aikaa.

Mitä enemmän otamme itsellemme aikaa olla läsnä itsessämme, kuunnella itseämme ja fyysisesti purkaa kaikkea sitä, mitä koemme, sitä paremmin voimme. Joten sallithan itsellesi kaikkea pienistä hassutteluhetkistä, tanssitaukoihin, syviin hengityksiin ja läsnäoleviin kävelyihin.

Sinä ansaitset olla läsnä itsessäsi ja voida hyvin. Sinulla on täysi lupa jokainen hetki tuntea ja purkaa tuntemaasi, ottaa tilaa itsellesi ymmärtääksesi mitä sinun kaunis kokonaisuutesi haluaa sinulle jokainen hetki kertoa. Muistathan sen rakkain säihkysielu?

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: