Etelä-Amerikka: Amazonia

etela amerikka amazonia

Jos haluat syventyä eri energioihin ympäri maailmaa, kutsun sinut lukemaan A Soulful Voyagea, jossa kirjoitan laajemmin energiasta eri puolilla maailmaa & tietoisesta matkustamisesta.

LUE LISÄÄ & ASTU MATKALLE MAAILMAN ENERGIOIHIN

Amazonien rikas sademetsä, sen valloittava luonto ja voimakas energeettinen kokonaisuus toimii eräänlaisena heijasteena ihmiskunnan ja maaplaneetan tilasta. Kaikki, mikä maailmassamme tapahtuu, heijastuu luontoon ja sen tilaan. Amazonit voi nähdä ihmiskunnan peilinä, suurenmoisena kokonaisuutena, joka muistuttaa meitä jokainen hetki siitä, missä kollektiivisesti olemme.

Peilin lisäksi Amazonit ovat eräänlainen rauhan ja rakkauden tyyssija, puhdistava elin, joka jokainen hetki eheyttää ja puhdistaa maailmaa ympärillämme. Alueen suuruus ja sademetsän halki virtaava joki tekee sen, että Amazonit ovat jokainen hetki hyvin vahvasti yhteydessä koko maailmaan vesistöjen kautta.

Kaikki, mikä kulkeutuu, veteen kulkeutuu myös Amazoneihin. Kaikki mikä veteen laskeutuu Amazoneissa, kulkeutuu kaikkialle maailmaan. Amazonit toimivat siis eräänlaisena puhdistavana rakkaudellisena elimenä, jonka lävitse kaikki raskas kulkee.

Amazoneissa elää hyvin vahvasti vanha viisaus. Ihmiset, jotka ovat luoneet kodin metsään, elävät yhdessä luonnon kanssa – eivät luontoa riistäen, vaan yhteistyössä luonnon kanssa. Elämä on hyvin vahvassa tasapainossa Amazoneilla ja vanha viisaus kulkee sukupolvelta toiselle.

Luonto myös vaikuttaa hyvin vahvasti heihin, jotka siellä asuvat: tasapainon järkkyessä se näkyy hyvin selkeästi ihmisille, kunnioituksen puute ja luonnon hyödyntäminen ikään kuin kostautuu, mikä on tehnyt modernista elämästä Amazoneilla melkein mahdotonta.

Nykyinen elämäntapamme ei kunnioita luontoa ja sen vaikutus näkyy hyvin vahvasti erityisesti heille, jotka luonnon ytimessä asuvat.

Hyvin viisaana, lempeänä ja rakkaudellisena elimenä Amazonit kokivat tulen puhdistavan voiman. Näkyvistä vaikutuksistaan huolimatta tuli oli tarpeellinen ja heijastui melkein samantien ihmiskuntaan: maailman keuhkot paloivat, minkä jälkeen ihmisten keuhkot kokivat hyvin kirjaimellisesti saman palon.

Mittavista tuhoista huolimatta on tärkeä muistaa tulen puhdistava voima, kuinka se omalla tavallaan luo tilaa uudelle kasvaa. Kuinka se auttaa meitä näkemään selkeästi kaiken sen, mikä on ollut piilossa.

Tässä hetkessä Amazonien energia on vapaa, kevyt ja rakkaudellinen. Elämä viidakossa herää uudelleen eloon, vanhan vapautuessa uudella on jälleen tilaa kasvaa. Samanaikaisesti kun viidakko korjaa ja eheyttää itseään, kun äitimaa rakentaa uutta tilaa rakkaudelle, päästää irti vanhasta ja selkeästi astuu uuteen aikakauteen myös ihmiskunta on siirtymässä vanhasta uuteen.

Amazonit ovat vahva muistutus siitä, kuinka me olemme yhtä maaplaneetan kanssa, kuinka me jokainen hetki heijastumme ja heijastamme maapallon tilaa. Voimakas viidakko kuvaa omaa voimaamme ja potentiaaliamme, sitä kuinka luonnon voima, rakkaus ja valo on läsnä meissä jokaisessa, aivan jokainen hetki.

Amazonien kasvaessa uuteen loistoon, myös koko maailmankaikkeus siirtyy uudelle tasolle. Mitä vahvemmin pysähdymme olemaan läsnä, sitä selkeämmin näemme ja ymmärrämme, kuinka olemme jokainen hetki yhtä luonnon kanssa – kuinka me, kuten luonto, olemme siirtymässä uudelle tasolle.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: