Huhtikuun energia parantumisen ja eheytymisen aika

Huhtikuun energia: Parantumisen ja eheytymisen aika

Maaliskuu pysäytti meidät kohtaamaan itsemme, ymmärtämään, mitä me todella haluamme luoda todeksi tässä hetkessä. Ravisteleva energia on nostattanut pelkoa, mutta kaiken alla kulkee silti kevyt virtaavuus. Huhtikuu vastaanottaa meidät lämpimällä sylillä, johdattaa meidät eheytymisen ja parantumisen aikaan. Aikaan, jolloin on aika päästää irti kaikesta siitä, mikä painaa meitä alas.

Pysähtyminen ja muutos ovat tässä hetkessä hyvin tarpeellisia, niin meille ihmisille kuin luonnollekin. Luonnolle tämä on vahvasti puhdistumisen ja eheytymisen aikaa, aikaa rakentua uudelleen, aikaa nostattaa energiaa uuteen tasoon.

Samalla lailla tämä on meille ihmisille aikaa pysähtyä itsemme äärelle ja puhdistaa kaikki vanha meistä pois. Täydellinen pysähtyminen pakottaa meidät kohtaamaan itsemme, näkemään keitä olemme ja mitä olemme itseemme piilottaneet.

Kevyesti virtaava energia auttaa meitä eheytymään, päästämään irti niistä asioista, jotka eivät meitä enää tue. Parantamaan vanhoja haavoja, lempeästi astua itseemme ja omaan voimaamme. Lempeästi luoda itsellemme tilaa olla täydesti sitä, mitä olemme. Tilaa asettua omaan kauniiseen kokonaisuuteemme.

Maaliskuu selkeytti meille, mitä haluamme luoda todeksi. Huhtikuu pyytää meitä nousemaan sille tasolle, jossa voimme todellisesti lähteä luomaan omaa sielunsuunnitelmaamme todeksi.

Ethän siis tässä ajassa pelästy muutosta, pelkää sitä, mitä sisältäsi nousee. Anna itsellesi tilaa käsitellä, hidastaa, levätä. Anna itsesi kohdata itsesi, lempeästi ja rakkaudella pura kaikki se, mikä nousee ylös. Anna itsellesi lupa olla juuri sellainen kuin kussakin hetkessä olet, anna itsellesi lupa tuntea, näkyä ja kuulua.

Anna itsellesi lupa sanoittaa, luoda, vapauttaa kaikki ne lukot, jotka sinuun vuosien aikana on kertynyt.

Muistathan hengittää, olla läsnä. Lempeästi, sallivasti ja rakkaudella kohdata kaiken sen, minkä tämä hetki nostaa ylös. Pyydä apua, auta itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla, tee tästä ajasta itsellesi lepotauko, aikaa, jolloin voit täydesti asettua itseesi.

Tiedä, että pelko on luonnollista, että epävarmuuden keskellä toimiminen on välillä vaikeaa, lamaannuttavaa. Anna itsellesi lupa pelätä, lupa kokea epämukavuus. Pelon ja epämukavuuden toisella puolella odottaa rauha, ja tuo rauha kutsuu sinua, sinua rohkeaa, joka lempeästi annat itsellesi luvan kohdata tunteesi tässä hetkessä.

Tiedä, että olet rakastettu, tiedä, että olet turvassa. Koko maailmankaikkeus tukee ja auttaa sinua jokainen hetki matkallasi eteenpäin.

Jos kaipaat apua omalla matkallasi, omaan eheytymis-, puhdistus- ja paranemisprosessiisi teen sinulle ilolla ja rakkaudella eheyttävän energiahoidon. Energiahoito paitsi puhdistaa ja tasapainottaa energiakenttääsi, laittaa liikkeelle prosessin, joka auttaa sinua kohtaamaan kaikki ne asiat, jotka tässä hetkessä ovat sinulle tärkeitä. Valossa on valtavan viisas voima, joka toimii jokainen hetki sinun avuksesi ja tueksesi.

Lue lisää Elämänkosketushoidosta täällä ja varaa aika itsellesi eheyttävään hoitohetkeen täällä. Hoito tapahtuu etähoitona, eikä sinun tarvitse hoidon aikana tehdä muuta kuin avautua vastaanottamaan.

Valtavasti valoa ja rakkautta sinulle tähän hetkeen!

Rakkaudella,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s