Eheyttävä maaenergia: yhdistyminen ja puhdistuminen maayhteyden kautta

Eheyttava maaenergia yhdistyminen ja puhdistuminen maayhteyden kautta

Tunnetko kuinka luonto eheytyy, maan energia juhlistaa sitä, että se on saanut aikaa ja tilaa parantua? Hidastaminen, hiljentyminen ja pysähtyminen on auttanut maata ja luontoa eheytymään, parantumaan, vahvistumaan. Auttanut maailmaa ympärillämme astumaan vahvemmin virtaavaan energiaan, kevyempään tilaan, tilaan, jossa olemme vahvemmin yhteydessä niin toisiimme kuin maailmaan ympärillämme.

Maan eheytyminen, luonnon parantuminen auttaa myös meitä eheytymään ja parantumaan. Pysähtyminen ja irtaantuminen on ollut välttämätöntä, jotta muistaisimme jälleen yhdistyä omaan energiaamme, yhdistymään siihen energiavirtaan, joka ympärillämme virtaa jokainen hetki.

Tämä on aikaa maadoittua, aikaa pysähtyä tuntemaan maa jalkojemme alla ja antaa itsemme laskeutua maahan, sen kannattelevaan ja hoitavaan syliin. On aika kasvattaa omia juuria, antaa niiden paksuuntua, kasvaa ja levitä syvälle maahan. On aika yhdistyä maahan ja maan kautta.

Maa jalkojemme alla on voimakas energiakeskittymä, elävä ja virtaava energia, joka kannattelee, eheyttää ja tukee meitä. Maaenergia on kaikessa kauneudessaan lempeän voimakas, tukeva ja turvallinen energia, joka yhdistää kaikkea elollista maapallolla.

Me jokainen olemme toisiimme yhteydessä maan kautta, luomme valtavan verkoston maan energiassa, olemme kuin suuren suuri metsä, juuremme koskettavat toinen toisiaan. Ravitsevat toinen toisiaan, tukevat toinen toisiaan.

Yksin emme pysyisi pystyssä, yksin emme kasvaisi valtavina kohti taivaita, yksin emme selviäisi myrskyistä.

Meitä muistutetaan tässä hetkessä laskeutumaan itseemme, olemaan läsnä itsessämme ja sukeltamaan syvälle maahan. Meitä pyydetään kasvattamaan juuriamme, todella juurtumaan maahan ja olemaan yhtä.

Sallithan siis juuriesi kasvaa, itsesi yhdistyä maahan. Sallithan energian virrata vapaasti sinusta maahan ja maasta sinuun. Yhdisty siihen valtavaan verkostoon, joka maan alla virtaa, muista, että olemme kaikki yhteydessä, olemme kaikki yhtä. Ravitsemme ja tuemme toinen toisiamme, silloinkin, kun emme fyysisesti pysty olemaan lähekkäin, olemme yhteydessä juuriemme kautta.

Eheytyminen tapahtuu yhdistymisen kautta, sallimisen kautta. Parantuminen vaatii hiljentymistä ja laskeutumista itseen. Salli itsellesi tila ja aika olla läsnä itsessäsi, salli itsellesi maan voimakas tuki ja tunne kuinka kaunis maaenergia kannattelee ja tukee sinua, tunne kuinka olet maan kautta yhteydessä koko maailmaan ympärilläsi.

Mitä vahvemmin siirrymme toimimaan itsestämme ja omasta keskuksestamme käsin, seuraamaan sydäntämme ja sen viestejä, sitä tärkeämpää on olla vahvasti läsnä. Läsnä itsessämme ja yhteydessä elämään ympärillämme.

Emme koskaan ole yksin, päinvastoin, olemme jokainen hetki yhteydessä toisiimme ja mitä vahvemmin sallimme tuon yhteyden, sitä voimakkaammin kasvamme, sitä selkeämmin astumme rakkaudellisempaan energiaan – yhdessä.

Nautithan tästä hiljaisuudesta, ajasta, joka pyytää keskittymään itseesi. Yhdistythän kehoosi, annat sille tilaa, sukellathan maahan, antaudut sen parantavalle voimalle, sallithan sen suurenmoisen rakkaudellisen verkoston, joka ympärilläsi on. Sallithan vapaan energiavirran ja iloitsethan siitä, että me jälleen yhdistymme, voimakkaammin elämme yhteydessä, toisiamme tukien ja rakastaen.

Rakkauden aika, meidän aikamme, on pian täällä ja se pyytää meitä lempeästi hyväksymään kaiken itsessämme ja rakkaudella antautumaan kaikelle sille, mikä on. Maa eheytyy ja niin myös me eheydymme – sallitaan tuo eheytyminen, sallitaan muutos ja luotetaan siihen, että yhdessä pystymme luomaan tästä maailmasta paikan, jossa on hyvä olla, tilan, jossa elämme rakkaudessa.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: