Sinulla on lupa levätä

Sinulla on lupa levata

Rakkain säihkysielu, tiedäthän, että sinulla on täysi lupa pysähtyä, olla rauhassa tekemättä yhtään mitään. Tämän hetken puhdistavat ja eheyttävät energiat vievät meidät vahvemmin itseemme, mutta ne pyytävät meitä myös hidastamaan, olemaan läsnä, elämään lävitse se muutos, joka meissä ja maailmassa tapahtuu.

Annathan siis itsellesi tilaa olla rauhassa. Sinun ei tarvitse suorittaa tai saada mitään aikaiseksi, sinun ei tarvitse oppia mitään tai ehdottomasti kehittää itseäsi. Nyt on sinun aikasi pysähtyä, pysähtyä olemaan itsesi kanssa, rauhassa ja rakkaudella.

Pysähtyminen auttaa meitä avautumaan, se nostaa esiin niitä asioita, jotka kaihertavat sydäntämme. Se nostaa esiin kaiken sen, mikä tässä hetkessä on kohdattava. Ja vaikka olisi kuinka helppoa tahansa keskittyä johonkin muuhun, vaikka tuntuisi helpolta väistää tämä hetki ja antautua mielen harhautuksille, tiedä, että sinun on valtavan paljon helpompi olla, kun rohkeasti kohtaat itsesi tässä tilassa.

Kohtaat itsesi juuri sellaisena kuin olet. Sinä olet täydellinen omana itsenäsi, kaikkine kokemuksenesi. Sinussa on kaikki mitä tarvitset, kaikki voima ja rakkaus, jota tarvitset eheyttääksesi itsesi.

Laskeuduthan siis lempeästi tähän hetkeen, annat itsesi täydesti olla läsnä. Huomaa kaikki tässä hetkessä, elä kaikki tässä hetkessä. Tunnustele miltä tämä hetki tuntuu, näyttää, kuulostaa, maistuu ja tuoksuu. Anna tälle hetkelle tilaa, anna itsellesi tilaa kokea itsesi.

Mitä itsestäsi kumpuaa, mitä sinä pyydät itseltäsi? Miten sinä voit auttaa sinua itseäsi, sinua kaunista valonlasta, joka täällä maan päällä taivaltaa?

Anna itsellesi tilaa sanoittaa kaikki se, mitä tässä hetkessä koet. Anna itsesi levätä, nukkua, makoilla paikoillaan ja ihmetellä maailmaa ja sen menoa. Ihmetellä itseäsi.

Maailma on taikaa täynnä ja välillä meidän tarvitsee pysähtyä nähdäksemme tuon taian. Tarvitsemme vavisuttelevia muistutuksia siitä, mistä elämästä todella on kyse. Tarvitsemme hidastamista, jotta löytäisimme jälleen rakkauden itsestämme.

Tunnetko taian, kuinka se kutittaa ihoasi? Tunnetko kuinka elämä lempeästi kääri sinut eheyttävään syliinsä, kuinka ilma virtaa kehossasi. Tunnetko kuinka sydämesi sykkii, kuuletko mitä se sinulle kuiskii?

Tunnetko rakkauden tässä hetkessä, tunnetko rakkauden itsessäsi? Tuon valtavan voimakkaan voiman, joka kasvaa hetki hetkeltä suuremmaksi. Tunnetko, kuinka me liikumme kohti rakkaudellisempaa tilaa, tilaa, jossa on helpompi olla. Helpompi hengittää. Helpompi elää.

Anna muutokselle tilaa, anna itsellesi tilaa kokea muutos. Rauhassa, kiirehtimättä ja läsnäollen. Ja muistathan rakkain, ettei sinun tarvitse mitään muuta kuin olla, olla oma kaunis, täydellinen itsesi.

Sinussa on kaikki mitä tarvitset. Sinussa on kaikki. Sinussa on rakkaus.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: