Toukokuun energia Uudelleen rakentamisen ja rakkauden aika

Toukokuun energia: Uudelleen rakentamisen ja rakkauden aika

Huhtikuu palautti meidät itseemme, auttoi meitä kohtaamaan kaiken sen, mikä pitää meidät kiinni, puhdistamaan vanhoja haavoja ja päästämään irti vanhoista taakoista. Toukokuuhun astumme kevyempinä, ehyempinä ja vapaampina, astumme täysin uudelle pohjalle ja aikaan, jossa lähdemme rakentamaan uutta.

Elämme suuressa epätietoisuudessa, tulevaisuus pyyhkiytyi pois hetkessä ja koko maailma on kollektiivisesti tilanteessa, jossa ei tiedetä mitään huomisesta. Epätietoisuus ja epävarmuus voivat tuntua lamaannuttavilta, aivomme siirtyvät helposti selviytymistilaan, jossa rauhan sijaan pystymme keskittymään ainoastaan käsillä olevaan hetkeen ja lyhytaikaisiin suunnitelmiin.

Toukokuu tulee siitä huolimatta olemaan aikaa, jolloin lähdemme rakentamaan uutta. Ja jotta pystyisimme luomaan mahdollisimman hyvät oltavat itsellemme, jotta voisimme lähteä rakentamaan vankkaa pohjaa sille elämälle, jota jatkossa haluamme elää, on meidän laskeuduttava itseemme.

Toukokuu on rakkauden aikaa, aikaa, joka pyytää meitä pysähtymään itsemme ääreen ja löytämään rakkauden itsestämme. Löytäessämme tuon suunnattoman voiman itsestämme, löydämme myös varmuuden ja rauhan. Palatessamme omaan keskukseemme, irtaantuessamme ulkopuolisista ärsykkeistä, näemme selkeämmin, mitkä asiat ovat juuri meille tarkoitettuja.

Tämä tulee olemaan haastavaa aikaa kaikille, jotka eivät antaudu rakkaudelle. Mitä enemmän kamppailemme vastaan, sitä vaikeammalta elämä tuntuu. Mitä kovemmin pyrimme sulkemaan silmämme, sitä vahvemmin meitä herätellään itsemme ääreen.

Kohtaathan itsesi tämän kuukauden aikana lempeästi ja rakkaudella, pyri löytämään keskuksesi, oma voimasi. Tee niitä asioita, jotka tuovat sinulle hyvää oloa, jotka auttavat ja tukevat sinua. Kohtaa itsesi ja anna itsesi täydesti asettua tähän uuteen tilaan, nähdä tyhjyys ympärilläsi.

Epätietoisuus ja epävarmuus ovat suuria lahjoja, kun emme voi olla mistään varmoja, on kaikki, aivan kaikki, mahdollista. Antauduthan siis tälle tyhjyydelle, annathan itsesi piirtää uusia viivoja hiekkaan, värittää puhtaan paperin mitä kauneimmilla väreillä. Anna itsesi täydesti seurata sydäntäsi ja kaikkea sitä, mitä se sinulta pyytää.

Moni on löytänyt tästä ajasta uudenlaista rauhaa, voimaa ja elämänenergiaa. Meidät on viety takaisin itsemme ääreen, takaisin alkulähteille ja nyt meitä pyydetään estoitta, vapaasti ja rakkaudella luomaan uutta.

Toukokuu kysyy sinulta, millaisessa maailmassa sinä haluat jatkossa elää? Mitä sinä haluat rakentaa maailmaan, minkälaista elämää haluat elää, minkälaista energiaa heijastaa maailmaan?

Ja tämän kuukauden energia pyytää sinua kulkemaan vahvasti rakkaudessa, täydesti antautumaan sille, avautumaan rakkaudelle itsessäsi. Rakkaudessa on kaikki ja sinussa, sinussa kaunis säihkysielu, on kaikki maailman rakkaus.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Lue myös: Mihin minä uskon?

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s