Kesakuun energia sydamesta toimimisen aika

Kesäkuun energia: Sydämestä toimimisen aika

Olemme kulkeneet pitkän matkan, kuorineet kerroksia pois, päästäneet irti vanhasta, pysähtyneet kuuntelemaan itseämme. Nyt astumme seuraavaan vaiheeseen ja tilaan, aikaan, jossa selkeämmin näemme itsemme ja miten toimimme. Aikaan, jossa energia virtaa vapaammin ja meillä on kaikki mahdollisuudet lähteä toteuttamaan kaikkea sitä, mitä hiljaisuus on nostattanut esiin.

Kesäkuu energiallaan vie meitä vauhdikkaasti eteenpäin. Se pyytää meitä nauttimaan liikkeestä, täydesti antautumaan ideoille ja lähteä rohkeasti luomaan niitä todeksi. Tämä on aikaa, jolloin näemme itsemme selkeästi ja sitä kautta myös pystymme vapaasti luomaan itsellemme juuri sellaisen tilan, jossa voimme hyvin, joka tukee meitä.

Koko maailma tuntuu liikkuvan vauhdilla eteenpäin. Elämä avautuu uudelle tasolle, uuteen tilaan. Emme enää toimi vanhoista haavoista käsin, vaan kuukausien parantuminen on auttanut meitä päästämään irti ja pystymme toimimaan hyvin vapaasti omasta sydämestämme käsin, elämään elämää, joka kaikin puolin heijastaa meitä ja omaa kaunista kokonaisuuttamme.

Sallithan tämän vauhdikkaan muutoksen, annathan energian virrata vapaana, antauduthan itsellesi ja kaikille niille mahdollisuuksille, jotka tässä hetkessä nostavat päätänsä.

Kaikki mikä tuntuu vaikealta, mikä ei tunnu hyvältä, mikä saa sinut tuntemaan itsesi pieneksi, päästä siitä irti. Kuuntele sydäntäsi ja astu eteenpäin, vaikka jännittää, vaikka pelottaa. Luota siihen, että maailma kannattelee sinua, että energia tukee sinua ja omaa puhtainta tarkoitustasi, jokainen hetki.

Tämä on aikaa nauttia, nauttia siitä, että saamme niin täydesti toteuttaa itseämme. Nauttia ja iloita siitä, että saamme tuoda itsemme ja oman sieluntehtävämme näkyviin.

Vaikka muutos pelottaisi, antaudu sille, luota siihen, että se vie sinua juuri sinne, minne sinun on tarkoituskin mennä. Ja nauti matkasta, iloitse kaikesta siitä, mitä saat tehdä.

Mitä vapaammin elämme itseämme kuunnellen, sitä helpompi meidän on tässä hetkessä olla. Muistathan siis kuunnella itseäsi, seurata intuitiotasi ja avata silmäsi elämän taialle.

Sillä elämä on taianomaista, se on mahdollisuuksia täynnä, aivan jokainen hetki. Tartu jokaiseen mahdollisuuteen, tanssi sydämen sykkeesi tahtiin ja anna itsesi riemuiten luoda todeksi villeimmät unelmasi.

Ja tässä muutoksen tilassa, salli myös hitaus, salli pysähtyminen ja miettiminen. Tiedä, että jokainen hetki kuljet eteenpäin, vaikka välillä voisi tuntua, että olet pysähdyksissä. Energiasi vetää puoleensa juuri sitä, mitä tässä hetkessä tarvitset – joten suuntaa keskityksesi siihen, mikä sinua kutsuu. Anna itsesi avautua ja energiasi täydesti keskittyä hyvään, innostavaan, sinua tukevaan – ajatuksillasi ja sanoillasi on suurempi voima kuin uskotkaan.

Jos kaipaat tukea ja apua tähän aikaan, jossa lähdemme luomaan todeksi unelmiamme, tule mukaan Love & Light tribeen, jossa keskitymme kuuntelemaan itseämme ja toimimaan itsestämme käsin, itseämme rakastaen ja tukien, aivan jokainen päivä. Heimossa kuljen henkilökohtaisena apunasi ja tukenasi jokainen päivä!

Love & Light tribessa syvennymme myös entisestään tämän hetkiseen energiaan, viikoittaisten energiatulkintojen muodossa. Lue lisää rakkaudellisesta heimosta täällä ja tule mukaan!

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Olethan jo tilannut Rakkauskirjeen? Rakkauskirje on kuukausittainen posti, joka on täynnä inspiraatiota, uutisia, iloa ja tukea, sinulle, tähän hetkeen. Liity rakkauslistalle täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s