Kuinka elaa elamaa joka heijastaa omaa sisinta

Kuinka elää elämää, joka heijastaa omaa sisintä?

Muuttuvassa maailmassa kadotamme helposti itsemme, hukumme asioihin ja aatteisiin, jotka kumpuavat ympäristöstä. Moni kokee olevansa eksynyt, ei tiedä mihin astuisi seuraavaksi, mutta tietää haluavansa astua jonnekin. Moni näkee unelmansa edessään, muttei tiedä miten kulkea tuota unelmaa kohti, kuilu oman sisäisen maailman ja ulkoisen maailman välillä voi toisinaan olla mahdottoman suuri. 

Jos tässä hetkessä tunnet olevasi hieman eksyksissä, jumissa tai kahden maailman välissä, muistathan, että sinussa asuu kaikki ne vastaukset, joita etsit. Muistathan kääntyä itseesi, pysähtyä itsesi ääreen ja kuunnella mitä sydämesi haluaa sinulle viestittää.

Itsensä näyttäminen maailmalle on toisinaan pelottavaa, omien sydämen toiveiden esille tuominen voi kauhistuttaa. Me piilottelemme usein sitä, mitä kannamme sisällämme koska pelkäämme ettei sitä hyväksytä, ettei meitä hyväksytä sellaisina kuin olemme.

Lue myös: Elätkö itsellesi vai muille? Ajatuksia hylätyksi tulemisen pelosta ja sydämen seuraamisesta

Ainoa tapa liikkua eteenpäin on kuitenkin oppia tuntemaan itsensä, oppia rakastamaan sitä upeaa yksilö, joka on. Ja tuo itseensä tutustuminen ja itsensä rakastaminen avaa ovia maailmoihin ja mahdollisuuksiin, joita emme osaa kuvitellakaan.

Mitä enemmän olemme linjassa itsemme kanssa, sitä vahvemmin maailma ympärillämme linjautuu kanssamme, sitä selkeämmin löydämme niitä asioita, ihmisiä ja tilaisuuksia, jotka resonoivat kanssamme.

Itseensä tutustuminen on ennen kaikkea oman kokonaisuutensa ymmärtämistä, itsensä kautta toimiminen ja oman sydämen viestien kunnioittaminen vaatii aktiivista työtä ja harjoittelua. Meidän tarvitsee jokainen päivä valita itsemme, pysähtyä itsemme ääreen, aktiivistesti toimia itsestämme käsin.

Love & Light tribessa keskitymme päivittäin pysähtymään itsemme ääreen, kohtaamme maailman tästä hetkestä ja tästä minusta käsin. Jos kaipaat muistutuksia, jotka johtavat sinut itsesi ääreen ja apua toimiaksesi sydämestäsi käsin tule mukaan ihanaan heimoon.

Tribessa toimin oppaanasi ja apunasi, erilaisten kirjoitusten, tulkintojen ja avaavien harjoitusten avulla. Lue lisää tribesta ja tule mukaan!

Rakkaudella,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s