Heinakuun energia ihmeiden aika

Heinäkuun energia: Ihmeiden aika

Heinäkuu avautuu lempeän rakastavana ja pyytää meitä pehmeästi astumaan kaiken sen lävitse, mitä tässä hetkessä koemme. Kesäauringon alla on aika kohdata omat pimeimmätkin nurkat, oma menneisyys ja rakkaudella puhdistaa ne, päästää niistä irti.

Tämä on oivalluksien kuukausi, joka johdattaa meidät syvemmälle itseemme ja auttaa meitä kulkemaan varmemmin sillä polulla, jonka olemme itsellemme valinneet. Tässä hetkessä meiltä vaaditaan sekä rohkeutta että rehellisyyttä, rohkeutta olla rehellisiä ja aidosti kohdata itsemme tässä hetkessä.

Luomme pohjaa tulevalle, luomme pohjaa seuraavalle parille vuodelle, syvennämme juuriamme ja valmistaudumme kasvamaan suuriksi.

Otathan tälle juurtumiselle sen ajan, jonka se tarvitsee. Annathan itsesi laskeutua maan lempeään syleilyyn, karsia omasta elämästäsi kaikki rikkaruohot, leikata pois jo kuolleet oksat.

Voidaksemme kasvaa elinvoimaisina uuteen, on meidän huolehdittava siitä, että ympäristömme tukee kasvuamme. Meidän on luotava itsellemme tila, jossa voimme vapaasti kasvaa todelliseen olomuotoomme.

Viimeistään nyt on aika karsia kaikki, mikä ei toimi pois elämästä. Viimeistään nyt, on aika lähteä luomaan todeksi, sitä mikä sydäntämme kutsuu.

Muistathan olla erityisen lempeä itsellesi, kohdata itsesi rakkaudella ja pehmeydellä – liikkuminen eteenpäin tapahtuu kevyesti ja askel askeleelta, kaikki väkinäinen ottaa kaksin kerroin vastaan.

Olethan siis rohkea ja antaudut lempeästi kaikelle sille, mikä on. Anna itsesi tuntea kivut, päästää irti vaikka sattuu ja luota siihen, että energia tässä hetkessä auttaa meitä kaikin tavoin luomaan itsellemme elämää, joka tukee meitä ja omaa sielunsuunnitelmaamme.

Tämä on ihmeiden aikaa, ja ihmeet ilmentyvät useimmiten juuri siellä, missä niitä vähiten odottaa. Anna itsellesi siis lupa kevyesti elää hetkessä ja salli kaikki se, mikä tulee, salli muutos itsessäsi, salli avautuminen ja salli itsesi ehdoitta seurata sydäntäsi.

Jos haluat vahvemmin syventyä tämän hetken eteenpäin vievään energiaan ja täydesti antautua luomaan omaa sisintäsi todeksi, suosittelen sinulle henkilökohtaista valmennusta. Valmennuksessa keskitymme tästä hetkestä käsin astumaan vahvemmin kohti elämää, joka täydesti heijastaa sinua ja sisintäsi. Lue lisää valmennuksesta täällä.

Koska kenenkään meistä ei tarvitse käydä tätä aikaa yksin lävitse ja välillä tarvitsemme apua oman itsemme kuulemiseen – oman keskuksemme löytämiseen ja siitä käsin toimimiseen.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida
 

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s