Sinä luot oman todellisuutesi: kuinka elää itsestään käsin jokainen päivä

Sina luot oman todellisuutesi kuinka elaa itsestaan kasin jokainen paiva

Millaista elämää sinä elät? Heijastaako se sinua, voitko siinä hyvin?

Olemme valloittavan voimakkaita olentoja, luomme jokainen hetki oman todellisuutemme. Me valitsemme jokainen hetki, kuinka elämän koemme, kuinka sen kohtaamme.

Ajatuksemme ovat supervoimamme, suurin työkalu, jonka avulla rakennamme omaa todellisuuttamme. Ajatuksissa on valtavasti energiaa ja, kun sanoitamme ajatuksemme tulee niistä vielä voimakkaampia.

Kun sinusta tuntuu ettei elämäsi ole juuri sellainen kuin haluaisit, kun tunnet ettet ole onnellinen, kun jokin hiertää ja painaa, muttet tiedä mitä tehdä voidaksesi paremmin pysähdy tutkimaan omia ajatuksiasi.

Mitä sinä ajattelet ja kuinka nuo ajatukset vaikuttavat sinun kokemukseesi elämästä?

Osaamme luoda itsellemme voimakkaita uskomuksia, minä en pysty, en osaa, minä en ole sellainen ihminen joka…, minä en koskaan löydä rakkautta…

Voimme viettää vuosia toistaen niitä asioita, joita pelkäämme eniten. Voimme ajatustemme kautta ravita näitä pelkoja, luoda niistä todellisia.

Ensi kerralla, kun huomaat ajattelevasi, ettet pysty, osaa, saa tai voi onnistua väitä itsellesi vastaan.

Minä pystyn. Minä osaan. Minä olen juuri oikea ihminen tätä varten. Minä löydän rakkauden, minä olen rakastettu juuri nyt.  

Sillä sinä kaunein säihkysielu todella pystyt, sinussa on voimaa ja energiaa luoda todeksi mitä ikinä haluat, kunhan vain sallit itsellesi kaiken sen, mitä tarvitset. Kunhan vain sallit itsesi vastaanottaa kaiken sen, mikä on sinulle tarkoitettu.

Ja tiedä, ettei sinun tarvitse ansaita mitään, sinun ei tarvitse suorittaa voidaksesi hyvin. Voit olla läsnä tässä ja nyt ja voida hyvin. Sillä, sinussa on kaikki, jokainen hetki.

Mitä sinä haluat kertoa itsellesi tänään, miten sinä haluat kannustaa itseäsi tänään?

Uskon vahvasti, että hyvän elämän perusta, avaimet onnellisuuteen löytyy mitä arkisimmista asioista, siitä, miten me jokainen päivä kohtaamme itsemme ja elämämme.

Suurimmalla rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: