Itsensa rakastaminen on vapauden alku

Itsensä rakastaminen on vapauden alku

Suurimman osan elämästäni olen kamppaillut itseni ja kehoni kanssa. Riippumatta siitä olenko painanut 50 kg tai 80 kg olen kokenut olevani lihava, ruma ja riittämätön. En kokenut olevani kotonani kehossani tai itsessäni ja käännyin ulkomaailman puoleen löytääkseni sen hyväksynnän ja rakkauden, jota niin kovasti kaipasin.

Me kaikki kaipaamme rakkautta, se on täysin luonnollista. Me kaikki ansaitsemme rakkautta juuri sellaisina kuin olemme, unohdamme tämän tosiasian aivan liian helposti. Ja ennen kaikkea tunnumme unohtavan, että me itse olemme itsemme suurin rakastaja.

Vuosien itsetutkiskelun jälkeen jokin loksahti kohdalleen ja ymmärsin, että se rakkaus, jota kaipaan, asuu itsessäni. Se hyväksyntä, jota muilta hain, oli jotakin, jota en ollut osannut itselleni antaa.

Ymmärsin, että sillä ei ole väliä paljonko painan tai miltä näytän, sillä on väliä miltä minusta tuntuu – miltä tuntuu olla minä, miltä tuntuu elää itsessäni.

Ja tuon ahaa-elämyksen myötä päätin rakastaa itseäni. Päätin rakastaa itseäni silloinkin, kun en olisi halunnut.

Tuo päätös mullisti elämäni, se johdatti minut takaisin itseeni, se avasi oman voimani minulle ja yhtäkkiä elämästä tuli maaginen kokemus, suurenmoinen seikkailu ja minusta maailman ihanin matkakumppani itselleni.

Toivon, että jokainen, aivan jokainen voisi kokea tämän ahaa-elämyksen, tämän suunnattoman rakkauden itseään kohtaan, joka auttamatta myös avaa rakkauden muita kohtaan – vetää rakkautta puoleensa.

Tämän takia kokosin kaiken oppimani, kaikki päivittäin käyttämäni kysymykset ja harjoitukset yhteen tehtävävihkoon ja nyt tuo tehtävävihko on kaikessa taianomaisuudessaan saatavilla sinulle:

KOSKA SINÄ OLET RAKKAUDEN ARVOINEN – TEHTÄVÄVIHKO ITSENSÄ RAKASTAMISEEN

Tehtävävihko sisältää 80 sivua, 15 harjoitusta itsensä rakastamiseen ja rakkauden avaamiseen itsessä (ja hieman lisää) sekä lukemattomia arvokkaita muistutuksia ja rakkausviestejä.

Jos sinä koet, että nyt on aika sukeltaa itsensä rakastamiseen, että haluat elää vahvemmin itsestäsi ja omasta voimastasi käsin, käy ostamassa Tehtävävihko Itsensä Rakastamiseen Susa’sin verkkokaupasta.

Koska sinä olet rakkauden arvoinen, tässä, nyt, aina ja jokainen hetki. Muistathan sen?

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s