Elokuun energia mita sina haluat tulevaisuudelta

Elokuun energia: Mitä sinä haluat tulevaisuudelta?

Käännymme syksyä kohden, elokuu avautuu ravistelevana aikana, jolloin meillä on kaikki mahdollisuudet lähteä aktiivisesti toteuttamaan sitä, mikä sieluamme kutsuu. Tämä on samanaikaisesti unelmien toteuttamisen ja esteiden raivaamisen aikaa.

Monelle tämä voi olla myrskyisää, epäselvää ja järisyttelevää aikaa. Aikaa, jolloin tunnumme kohtaavan vastoinkäymisiä toisensa jälkeen. Aikaa, jolloin koemme niin epäonnistumisia kuin epävarmuutta.

Kaikki, mikä ei tässä ajassa toimi kertoo siitä, ettei se ole oikea asia tässä hetkessä. Kaikki tulehtunut vaatii huomiota ja muutosta, haavat eivät voi parantua, jos niitä jatkuvasti revitään auki.

Jos taas olet täydesti linjassa itsesi kanssa, elät puhtaasti sydämestäsi käsin, tämä aika on helpompaa, tämä aika mahdollistaa paljon.

Olit missä elämäntilanteessa tahansa tiedä, että elät ajassa, joka kuljettaa sinua vahvasti eteenpäin. Energia vaatii kohtaamaan itsen, luottamaan itseen ja valitsemaan itsensä päivittäin. Toisinaan tämä on hyvästien sanomista, ein sanomista kaikelle sille, mikä ei itseä tue. Toisinaan tämä on hyväksymistä, myöntymistä ja kyllän toistamista kaikelle sille, mikä itseä kutkuttaa.

Elokuu on hyvä hetki pysähtyä suunnittelemaan, mitä tulevaisuudelta toivoo. Ota itsellesi aikaa ja luo aarrekartta, kirjoita haaveesi paperille, kirjoita kipusi auki. Käsittele kaikki se, mikä vaatii käsittelyä ja astu sen jälkeen rohkeasti eteenpäin, koko maailmankaikkeus tukee sinua, joka niin lempeän vahvasti antaudut toimimaan sydämestäsi käsin.

Elokuun voimakysymys on: Mitä minä haluan tulevaisuudeltani?

Ja, kun tuo vastaus nousee, oli se kuinka kaukainen tahansa, sano sille KYLLÄ. Kyllän sanominen omille unelmille ei tarkoita, että niitä heti tarvitsisi toteuttaa, se on ainoastaan niiden hyväksymistä, niille avautumista.

Love & Light tribessa syvennymme entisestään tämän ajan energiaan niin viikoittaisten energiatulkintojen kuin erilaisten harjoitusten ja tehtävien kautta. Jos siis kaipaat apua, tukea ja haluat aktiivisesti elää itsestäsi käsin ja itseäsi kuunnellen tässä hetkessä, tule mukaan Love & Light tribeen! Heimosta voit lukea lisää täällä.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s