Syyskuun energia rohkeuden aika

Syyskuun energia: Rohkeuden aika

Syyskuu avautuu meille silmiä avaavana ja keskittävänä aikana. Tässä hetkessä meille näytetään selkeästi, kun jokin ei ole meille tarkoitettu ja ohjataan lempeästi kulkemaan omaa sielunpolkuamme, omaa tarkoitustamme kohti.

Totuttelemme uuteen normaaliin, askeltamaan maadoittuneena tässä muuttuvassa maailmassa, loistaen omaa valoamme ja omaa totuuttamme heijastaen.

Syyskuu kysyy meiltä: Kuka minä olen tässä hetkessä ja kuinka minä vaikutan maailmaan ympärilläni?

Päästäthän tänä aikana rohkeasti irti kaikesta siitä, mikä ei enää tunnu omalta. Muistathan, että sinulla ainaisesti kasvavalla, kehittyvällä ja muuttuvalla ihmeellä on lupa muuttaa mieltäsi, sinulla on lupa olla eri ihminen tänään kuin olit eilen.

Sallithan virtaavuuden itsessäsi ja maailmassa ympärilläsi. Luota siihen, että elämä kannattelee ja, että mitä enemmän antaudut kaikelle sille, mikä tiellesi osuu, sitä mukavammin tiesi eteenpäin kulkee.

Luota omaan intuitioosi, anna sydämesi viestien kummuta avoimesti sinusta. Luota tuntemuksiin ja anna itsesi virrata haasteiden ympäri iloisesti pirskahdellen kuin kevätjoki.

Sinä olet valtavan viisas, valtavan kyvykäs ja pystyt mihin vain. Muistathan siis maadoittua itseesi, löydä oma keskuksesi ja luota siihen, että sinussa elää se viisaus, tuki, apu ja rakkaus, jota kaipaat.

Mitä useampi meistä uskaltaa rohkeasti loistaa omaa valoaan, sitä enemmän valoa maailmassa on. Mitä vahvemmin uskallamme rakastaa, sitä enemmän rakkautta elämässämme on. Mitä vapaammin annamme itsemme elää, sitä enemmän tilaa maaplaneetalla on hengittää.

Tapahtui ulkomaailmassa mitä tahansa, löydä juuresi ja tiedä, että sinä pysyt pystyssä maailman myrskytessä. Tiedä, että maa tukee sinua ja taivas kulkee avoimena vierelläsi, tiedä, että sydämesi johdattaa sinut juuri sinne, mikä on sinulle tarkoitettu.

Tämä on rohkeuden aikaa, aikaa vapaasti astua itseemme ja antaa oman valomme parantaa maailma ympärillämme.

Olethan siis rohkea rakkain, ja luotat itseesi?

Jos haluat elää vahvemmin itsestäsi käsin tässä hetkessä, tämän hetken energiaa kuunnellen ja kunnioittaen, tule mukaan Love & Light tribeen, jossa syvennymme tämän hetken energiaan viikoittaisten energiatulkintojen kautta ja omaan itseemme erilaisten avaavien tehtävien ja harjoitusten kautta. Lue lisää ja tule mukaan!

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s