Rakastatko itseasi 5 asiaa jotka itsesi rakastaminen tuo elamaasi

Rakastatko itseäsi? 5 asiaa, jotka itsesi rakastaminen tuo elämääsi

Itsensä rakastaminen on ihana asia, tila, jossa voi ottaa itsensä syliin, kannustaa itseään eteenpäin ja jokainen päivä elää omasta totuudestaan käsin.

Meissä jokaisessa elää maailmankaikkeuksia, jotka ansaitsevat tulla nähdyksi. Me jokainen ansaitsemme tulla rakastetuksi ja me itse, me jokainen, voimme tarjota itsellemme sen rakkauden, jonka me ansaitsemme ja jota kaipaamme.

Itsensä rakastaminen ei ole itsekästä – päinvastoin se on rakkauden lisäämistä ja kasvattamista maailmassa. Mitä useampi meistä rakastaa itseään, sitä enemmän rakkautta me kohtaamme joka puolella.

ITSESI RAKASTAMINEN…

Auttaa sinua voimaan paremmin

Mitä enemmän rakastat itseäsi, sitä useammin valitset asioita, jotka tukevat sinua. Ja kun valitset asioita, jotka tukevat sinua, sinä voit paremmin.

Auttaa sinua saamaan kaiken mistä haaveilet

Me saamme, minkä uskomme ansaitsevamme – ja jos ajattelet ja elät niin, että tiedät ansaitsevasi kaiken hyvän, tuo hyvä on myös sinun.

Auttaa sinua olemaan itsevarma

Kun rakastat itseäsi, hyväksyt itsesi. Hyväksyt itsesi juuri sellaisena kuin olet, tiedät, että olet hyvä ja arvokas omana itsenäsi.

Vapauttaa sinut ehdollistamisesta

Kun rakastaa itseään, katoaa se ajatus, ’että sitten kun olen laihempi,’ tai ’saan tämän, kun olen tehnyt tämän,’ tai ’voin elää unelmaani, kun olen suorittanut nämä asiat.’

Itsensä rakastamiseen ei kuulu ehdollistamista, siihen kuuluu hyväksymistä, lempeyttä ja rauhaa. Tietää, ettei oma arvo, saavutukset tai haluttavuus liity ulkoisiin olosuhteisiin.

Vapauttaa sinut elämään täydesti itsesi näköistä elämää

Kuvittele, että rakastat itseäsi täydesti, että hyväksyt itsesi ja tarjoat itsellesi juuri sellaisen elämän, jossa sinun on hyvä olla; Miltä tuo elämä näyttäisi?

Tuo on elämä voi tuntua kaukaiselta, jopa pelottavalta. Välillä on pelottavaa ajatella, että saa kaiken mistä haaveilee. Että elämä onkin ihanaa.

Mutta tiedä, että sinä ansaitset ihanan elämän. Sinä ansaitset elää unelmiasi todeksi ja sinä ansaitset tulla nähdyksi omana itsenäsi.

Sinä olet arvokas juuri sellaisena kuin olet – annathan itsellesi kaiken sen arvon, minkä ansaitset.

Haluatko sinä vapauttaa itsesi elämään omannäköistäsi, rohkeaa ja rakkaudentäyteistä elämää? Astu itserakkausmatkalle tehtävävihkon muodossa: Tehtävävihko itsensä rakastamiseen auttaa sinua lempeästi avaamaan rakkauden itsessäsi erilaisten harjoitusten kautta, jotka voit helposti asettaa arkeesi. Lue lisää ja osta tehtävävihko omaksesi!

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s