Lokakuun energia: Avautumisen & mahdollisuuksien aika

Lokakuu avautuu meille voimakkaana, energia tässä hetkessä kuljettaa meitä syvemmin itseemme ja auttaa meitä vahvemmin astumaan omalle sielunpolullemme. Elämme ajassa, jossa meillä on kaikki mahdollisuudet luoda tarkoitustamme todeksi, heijastaa oma sisäinen maailmamme näkyväksi.

Samanaikaisesti tämä on vaativaa aikaa, aikaa, joka pyytää meitä täydesti päästämään irti niistä asioista, jotka meitä ei enää tue. Aikaa, jolloin uusiudumme. Kuten luonto ympärillämme, myös mekin pudotamme lehtemme ja näyttäydymme maailmassa alastomina, omina itsenämme. Tämä on aikaa, jolloin annamme oman valomme loistaa kirkkaana.

Luotathan energiaan tässä hetkessä, anna sen kannatella sinua ja seuraa täydesti kaikkea sitä, mitä sydämesi sinulle kuiskii. Oma valosi on voimakas ja kirkas, luota siihen ja luota siihen, että mitä vahvemmin olet kytköksissä itseesi, sitä vahvemmin myös vedät puoleesi kaikkea sitä, mikä on sinulle tarkoitettu.

Elämme suurten muutosten ajassa. Mitä enemmän avaudumme itsellemme, mitä enemmän elämme itsestämme käsin, sitä helpompaa tämä aika tulee meille olemaan. Jos sen sijaan kamppailet omaa sisintäsi vastaan, et kuuntele intuitiotasi, sitä vaikeammalta ja tahmeammalta elämä tuntuu.

Kävit läpi mitä tahansa tässä hetkessä, tiedä, että se on tarkoituksenmukaista ja auttaa sinua kulkemaan eteenpäin. Sinulla on lupa hengähtää ja pysähtyä, sinulla on lupa tanssia villisti virtaavan energian mukana.

Antaudu sille mikä on, luovu odotuksista ja luota siihen, että maailmankaikkeus kannattelee ja tukee sinua. Elämme ihmeiden aikaa, salli nuo ihmeet itsellesi niin näet, kuinka maailmasi muuttuu taianomaiseksi, juuri sellaiseksi, joka tukee sinua ja upean kaunista kokonaisuuttasi.

Jos haluat sukeltaa vahvemmin tämän hetken energiaan, ymmärtää mitä energia meille tässä hetkessä kertoo ja kuinka vahvemmin elää itsestäsi käsin tässä hetkessä liity mukaan Love & Light tribeen, jossa saat viikoittaisen tulkinnan energiasta sekä lempeän avaavia kysymyksiä, jotka auttavat sinua asettumaan itseesi ja tähän hetkeen. Lue lisää täällä.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s