Antaudu itsellesi

antaudu itsellesi

Kun päästää irti siitä, mitä tarvitsisi, tulisi ja pitäisi. Kun antautuu täydesti elämänvirralle ja tälle hetkelle löytää tasapainon. Löytää sydämensä äänen ja voi jokainen hetki täydesti ilmentää sen viestejä.

Seuratessasi sydäntäsi, sukeltaessasi ykseyteen, lävitsesi virtaa suunnaton energia ja tästä energiasta vapautuu suunnaton ilo.

Suunnaton ilo tehdä, luoda, elää. Suunnaton ilo hengittää, rakastaa, antautua. Antautua itselle, maailmalle, elämäntehtävälleen. Sunnaton ilo olemassaolosta ja siitä rakkaudesta, joka virtaa kaikkialla ympärillämme.

Ollessasi läsnä itsessäsi ja omassa voimassasi kaikki estosi katoavat, muurit murtuvat ja edessäsi avautuu suunnaton mahdollisuuksien maailma. Maailma, joka kuljettaa sinut eteenpäin. Maailma, joka sykkii kanssasi samaan tahtiin. Maailma, joka tanssii riemuiten kanssasi. Maailma, joka kukkii jokaisesta kosketuksestasi.

Vaikka se voi tuntua vaikealta, melkein mahdottomalta, annathan itsellesi luvan olla läsnä itsessäsi.

Istuudu alas, sukella tunteisiisi, anna niiden nousta pintaan, näkyä. Anna itsesi tulla näkyväksi, ilmentää kaikkea sitä mitä sisälläsi koet. Anna kaiken kummuta sinusta ulos, viimeiseen pisaraan saakka. Kunnes olet tyhjä, valkea tyhjyys täynnä rakkautta. Astu tuohon rakkauteen ja tunnet jälleen elämän virtaavan kehossasi, sydämesi sykkeen aina varpaissasi asti.

Astu rakkauteen. Valitse rakkaus, sillä muuta ei ole. Kaikki muu on vain harhaa, jonka olet elämääsi luonut. Jonka ympäristösi on sinuun istuttanut, antanut sinuun kasvaa ja rönsyillä. Päästä tuosta kaikesta irti ja katso itseäsi. Tunne itsesi, koko sinä. Näe se kauneus, joka olet. Se valo-olento, joka ihosi alla hohkaa. Koe elämä jokaisessa hetkessä täydesti rakkaudesta ja rakkaudessa.

Päästä irti ja antaudu. Kaikelle sillä mikä sisälläsi myllertää, joka vetää sinut kasaan, kiristää kasvojasi ja saa lihaksesi jännittymään. Antaudu kaikelle mikä musertaa sinut, kaikelle mikä elävöittää ja ilostuttaa sinua.

Antaudu kaikelle itsessäsi ja näe mitä kaiken tuon alla on. Antaudu ja ymmärrä, ymmärrä itsesi, tunteesi, kokonaisuutesi. Hyväksy itsesi kaikkinesi, hyväksy maailma sellaisena kuin se on. Antaudu. Ymmärrä. Hyväksy. Ja sukella elämään.

Anna itsellesi lupa elää, todella elää ja tuntea maailma kaikkena sinä mitä olet. Et tarvitse muuta, sinun ei tarvitse tai pidä muuta. Ei mitään. Ainoastaan olla, juuri sellaisena kuin olet, kussakin hetkessä, omana rakkaudellisena itsenäsi.

Ja muistathan rakkain, ettet ole yksin. Pyydä apua, anna muille tilaa nähdä sinut ja tiedä, että sinä olet sallittu ja hyväksytty juuri sellaisena kuin olet.

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Yksi vastaus artikkeliin “Antaudu itsellesi”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: